Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟ "ΒΟΥΚΙΝΟ"

Ο συνδημότης μας Λ.Σ. μας κάνει το εξής εύστοχο σχόλιο:

"Σοβαρές αποκαλύψεις κάνει τόσο το δικό σας blog όσο και τα blog "dimotis-agan" και "paratiritisagionanargyron" για τις διαδικασίες που ακολουθούνται στην παραχώρηση του αναψυκτήριου της Κεντρικής Πλατείας. Τα υπονο-ούμενα για "προκατασκευασμένη" ή πιο αντιληπτά , "στημένη" δουλειά , είναι σαφή και επαρκώς τεκμηριωμένα.

Συγκεκριμένα: Ο τρόπος απόδειξης της εμπειρίας είναι θολός και αδιευκρίνιστος. Ο χρόνος μεταξύ διακήρυξης και υποβολής της πρότασης είναι ελάχιστος και ανεπαρκής για μία σοβαρή μελέτη που θα ξεκινήσει μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης. Εκτός και αν έχει υπάρξει "προσυνεννόηση" , όπως έχει ακουστεί ήδη, με τον "ενδιαφερόμενο", όπως επίσης έχει γραφεί. Δηλαδή ο κόσμος τόχει τούμπανο! Τελικά όλες οι προϋποθέσεις κα-τασκευής "ακυρώνονται" από το ύψος του ενοικίου. Αλαλούμ δηλαδή και μπάχαλο!!!

Το εκπληκτικότερο όμως είναι ότι όσο καλή και αν είναι μία πρόταση θακριθεί με τα κέφια κάποιας "επιτροπής" που θα αποφασίσει όχι με διαφανή κριτήρια αλλά "κατά την κρίση" της. Δηλαδή πιάσε το αυγό και κούρευτο! Κάτι σαν τη μελετο-κατασκευή για την περιβόητη "ανακατασκευή" της κεντρικής πλατείας που κόστισε στον τέως δήμαρχο Νίκο Ταμπακίδη , την επανεκλογή του. Άντε ,στο καλό παιδιά!

Δικαιώνεται με αυτό τον τρόπο το blog του κ. Νικητόπουλου που θέτει καίρια ερωτήματα και αποκαλύπτει ότι ο κ Σαράντης κρύβει στοιχεία που του ζητούν μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής και όφειλε να τα έχει παραδώσει. Έτσι θα αποκαλύπτονταν η τραγικά ανίκανη διοίκηση που άσκησε επί τρία χρόνια στο "Βούκινο". Βρήκε έτσι την εύκολη λύση,το "ξεπούλημα". Τι είδους επιχείρηση είναι τώρα αυτή που έφτιαξε ο Δήμαρχος και γιατί της εκχώρησε το αναψυκτήριο –αν δεν το είχε εκχωρήσει, όλο το ενοίκιο θα το εισέπραττε ο Δήμος- ο καθένας μπορεί να το καταλάβει".

Τέτοιου είδους διαχείριση μοιάζει πολύ με αυτή των… ομολόγων των Ταμείων που ξετίναξαν τα αποθεματικά τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: