Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΑΔΕΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ

Τις συνεταιρικές σχέσεις με παράγοντες της διοίκησης Σαράντη αποκαλύπτει έμμεσα με δημοσίευμα και σχόλια ο εκδότης της εφημερίδας "Ενεργός Πολίτης".

Εν τω μεταξύ η εφημερίδα κάνει το λάθος να καταγγείλει τον επικοινωνιολόγο του δημάρχου για αναπαραγωγή δημοσιευμάτων με παρόμοια δελτία τύπου και αναδημοσίευση σε τοπικές εφημερίδες γειτονικών δήμων.

Τόσο καιρό ο υπερήλικας εκδότης δεν αντιδρούσε για την αντιγραφή του δημοσιεύματος που αφορούσε την κάλυψη του ρέματος Καναπιτσερί, τώρα λοιπόν αποκαλύπτει λόγω της (μάλλον προσωρινής) ρήξης που έχει με την διοίκηση Σαράντη, την συνεργασία που είχαν στο πρόσφατο παρελθόν σε καίρια θέματα για τον δήμο και επιβεβαιώνει όσους μίλαγαν τότε, ότι η εν λόγω εφημερίδα λειτουργούσε σαν λαγός προς όφελος την σημερινής δημοτικής αρχής.

Το άδειασμα που έφαγε ο εκδότης του "Ενεργού Πολίτη" από τον κ Σαράντη τόσο στο θέμα του δημοψηφίσματος για το 301 αλλά και η μεταξύ τους σύγκρουση για τη "κλοπή" των εφημερίδων του από υπάλληλο του δήμου έχει εξοργίσει τον κ. Μπολώτα που προσπαθεί να καταγγείλει την διοίκηση του δήμου με γνώμονα το προσωπικό του συμφέρον.

Φυσικά και σε αυτό το φύλλο δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και αναμασά τα ίδια και ίδια θέματα με κουραστικό και ξεπερασμένο τρόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια: