Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑΜΠΑΚΙΔΗΣ -ΣΑΡΑΝΤΗΣ

Φουντώνουν τα σενάρια ότι ο πρώην δήμαρχος Νίκος Ταμπακίδης επιστρέφει στα δημοτικά δρώμενα της πόλης και ψάχνεται μέσω των παλιών του συνεργατών αν μπορεί να κατεβάσει εκ νέου δημοτικό συνδυασμό βλέποντας την αδυναμία της διοίκησης Σαράντη να βελτιώσει την ζωή των δημοτών.
Άλλες πηγές που προέρχονται από το περιβάλλον του νυν δημάρχου αναφέρουν ότι έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα Σαράντης –Ταμπακίδης για να κατέβουν μαζί στις ερχόμενες εκλογές και να ξεχάσουν τα μίση του παρελθόντος και φυσικά να δοθούν και οι ανάλογες θέσεις στην διοίκηση του δήμου.
Βοηθάει στο γεγονός αυτό ότι σε λίγους μήνες το ΠΑΣΟΚ πιθανόν να βρίσκεται στην κυβέρνηση οπότε η εξουσία είναι αναμενόμενο να ενώνει εχθρούς και φίλους.
Οι πιέσεις που δέχεται ο πρώην δήμαρχος είναι αρκετά έντονες από την πλευρά Σαράντη διότι οι συνεργάτες του δημάρχου βλέπουν ότι δύσκολα θα ανακάμψουν χωρίς την βοήθεια των διαφωνούντων ομοϊδεατών τους.
Η απορία πολλών δημοτών που υποστηρίζουν, πως μπορεί να συνυπάρξουν οι δύο τους όταν έχουν ειπωθεί βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές, λύνεται υπενθυμίζοντας το γεγονός πως με την βοήθεια που έδωσε στον δεύτερο γύρο των προηγούμενων δημοτικών εκλογών ο Ν. Ταμπακίδης εκλέχτηκε δήμαρχος ο Ν.Σαράντης άρα είναι αρκετά εύκολο να επαναληφθεί από τον πρώτο γύρο αυτή την φορά το ίδιο σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: