Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από το http://www.paratiritisagionanargyron.blogspot.com/

  • Αναζητώντας στην ηλεκτρονική πύλη της δημοτικής αρχής το Δ.Σ. της "ΓΑΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε¨." το βρήκα στο χάος των δελτίων τύπου με ημερομηνία 5/12/2008.
  • Για την Δημοτική Αρχή και την ηλεκτρονική πύλη της, στο Δήμο μας κυκλοφορούν μόνο τρεις εφημερίδες: Ο Ανενταχτος Δημότης του κ. Γκαβούνα, ο Αντίλογος του κ. Πούλιου και ο Ενεργός Πολίτης του κ. Μπολώτα. Η Απόδραση, περιοδικό της δημοτικής παράταξης "Ανοιχτή Πορείας Δράσης", η Ασυμβίβαστη Πορεία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Νταηλάκη, η Δημοτική Αναγέννηση και η Νέα Εποχή, εφημερίδες των ομώνυμων παρατάξεων (Ραυτόπουλου και Νικητόπουλου αντιστοίχως) δεν υπάρχουν.
  • Ούτε και οι ηλεκτρονικές σελίδες των παραπάνω παρατάξεων: Ανοιχτή Πορείας Δράσης (http://www.a-po-drasi.gr/) Δημοτική Αναγέννηση (http://dimotikianagennisiagionanargyron.blogspot.com/) και Νέα Εποχή (http://agioianargyroi-neaepoxh.blogspot.com/)
  • Προσπαθούμε μάταια να ενημερωθούμε για την ημερήσια διάταξη της Δημαρχιακής Επιτροπής. Γι' αυτό το όργανο του Δήμου, που σημειωτέον οι συνεδριάσεις του είναι ανοιχτές, η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου δεν θα ενδιαφερθεί;

Κατά τα άλλα διαβάζοντας τον τοπικό τύπο, ζούμε στην εποχή της "Κοινωνίας της πληροφορίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: