Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ" ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ

Στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του χρίσματος μπαίνουν οι μνηστήρες της "γαλάζιας" δημοτικής παράταξης.
Προς το παρόν εκείνος που ξεχωρίζει είναι ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Νταηλάκης τόσο με τις σωστές παρεμβάσεις του αλλά και με την συμπαθητική εφημερίδα που εκδίδει.

Όμως αρκετοί συναγωνιστές και ομοϊδεάτες του δεν τρέφουν και τα καλύτερα συναισθήματα για αυτόν λόγω των καλών προσωπικών σχέσεων που έχει με στελέχη της διοίκησης Σαράντη με συνέπεια να δέχεται αρκετές εσωκομματικές μαχαιριές και το κυριότερο που του χρεώνουν είναι ότι δεν συσπειρώνει τους γαλάζιους ψηφοφόρους στο πρόσωπό του.

Ο άλλος των μνηστήρων Θανάσης Τσώκος δεν προτίθεται να κατέβει ως επικεφαλής ψηφοδελτίου αλλά προτιμά σύμφωνα με πληροφορίες την επιλογή του Σταύρου Νικητόπουλου που μπορεί να αντλήσει ψήφους από όλους τους κομματικούς χώρους .

Ο πρώην δήμαρχος Κώστας Τρίγκας παλεύει να πάρει ξανά το χρίσμα αλλά όλα δείχνουν ότι δεν έχει καμία τύχη μιας και η Νέα Δημοκρατία δεν έχει την διάθεση να μοιράσει χρίσματα για αυτό και φλερτάρει μέχρι και με την παράταξη του δημάρχου με την ελπίδα να επανεκλεγεί για να πάρει την πολυπόθητη σύνταξη.

Όσο για τους υπόλοιπους ακούγονται τα ονόματα του Σακέτου και τουΑθανασόπουλου αλλά δύσκολο έως απίθανο να ηγηθούν της παράταξης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: