Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!

O αναγνώστης μας Ν.Ν. μας γράφει τα εξής περί μνημονίου,προαστιακού και δημοσιευμάτων της έγκριτης εφημερίδας "Ελευθεροτυπίας":

"Το μνημόνιο είχε «κοντά ποδάρια".
Η «Ε» γράφει στις 19/5/2009 για το μνημόνιο και συγκεκριμένα ότι έγινε «για τον εξευμενισμό των κατοίκων του Δήμου Αγίων Αναργύρων στις 3 Νοεμβρίου 2008».
Την επόμενη ακριβώς ημέρα η ίδια εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του υπουργού κ. Χατζηδάκη , ο οποίος δηλώνει «Η συμφωνία με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων είναι άσχετη με το έργο το οποίο αναφέρεται η εφημερίδα σας (προαστιακός).
Φορέας υλοποίησης είναι η ΕΡΓΟΣΕ και όχι η ΕΔΙΣΕ .
Εργολάβος επίσης δεν υφίσταται , διότι καμία προκήρυξη δεν έχει γίνει».
Αν είναι όπως τα λέει ο υπουργός και δεν μας λέει ψέματα, θα μας έχει πει ψέματα ο Δήμαρχος και τα φιλαράκια του ,οι τοπικοί και όχι μόνο εκδότες.

Διότι εκείνοι μας διαβεβαίωναν ότι τα έργα του μνημονίου ξεκίνησαν με πρώτο την κυκλοφοριακή μελέτη.
Τελικά όλα ήταν επικοινωνιακά ψέματα;
Έτσι φαίνεται.
Όμως με τούτα και με εκείνα αποκαλύπτεται ότι η «λούμπα» του μνημονίου δεν ήταν παρά «μία χάντρα θαλασσιά» για να ξεγελάσουν τους «ιθαγενείς».

Διότι υπογράφοντας αυτό το έωλο μνημόνιο κατευνάσουν και παραμυθιάζουν τους Δημότες ώστε να μην προβάλουν τις πραγματικά σημαντικές απαιτήσεις τους για παραχώρηση των απελευθερούμενων χώρων (Αμαξοστάσιο και γραμμές Πελοποννήσου) όπως και την ανάγκη διάνοιξης της Κ. Παλαμά για το ξεμπλοκάρισμα της κυκλοφορίας που όπως όλα δείχνουν θα εξελιχθεί σε πιο εφιαλτική κατάσταση από την σημερινή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: