Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

Ταραγμένος και θολωμένος είνα ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων από τα αλλεπάλληλα κτυπήματα που δέχεται τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από τα υπόλοιπα blogs που αποκαλύπτουν τα τραγικά λάθη που κάνει καθημερινά στη διοίκηση του δήμου.
Όσοι τον έχουν δει τις τελευταίες μέρες στις συνεδριάσεις που κάνουν τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές σχολιάζουν ότι έχει χάσει το κέφι του και δείχνει έντονα προβληματισμένος.
Το νέο κτύπημα που δέχτηκε είναι τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για την αποτυχημένη επικοινωνιακή πολιτική που εφαρμόζει και θυμίζει την δεκαετία του '80.
Μάλιστα πολλά δικά του στελέχη του καταλογίζουν ότι κατάφερε με τις προσωπικές επιθέσεις που έκανε από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που ελέγχει, να ξυπνήσουν τα αντακλαστικά κάποιων που είχαν αποτραβηχτεί από τα δημοτικά δρώμενα αλλά και να αναδείξει σε μεγάλο αντίπαλο, την παράταξη του Σταύρου Νικητόπουλου.
Ήδη το επιτελείο του δημάρχου συσκέπτεται για αλλαγή επικοινωνιακής πολιτικής και οι αποφάσεις θα παρθούν άμεσα αφού ο προεκλογικός χρόνος αρχίζει σε λίγους μόνο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: