Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 301 Ε.Β.

Αποκαλυπτική είναι ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" που ηγείται ο Σταύρος Νικητόπουλος σχετικά με το παρασκήνιο για την απόδοση μικρού μέρους του 301 στον δήμο.
Η ανακοίνωση της "Νέας Εποχής" λέει χαρακτηριστικά σε ένα σημείο:

"Οι Δημοτικές Αρχές αποδείχθηκαν ανίκανες να αντισταθούν στις απαιτήσεις της ΕΡΓΟΣΕ με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.
Από τη Διοίκηση Τρίγκα υπήρχε υπόσχεση-δέσμευση από το ΥΠΕΘΑ για απόδοση στο Δήμο,τμήματος του στρατοπέδου (ανάμεσα στους δύο τοίχους , προς τα Μυκονιάτικα) χωρίς ούτε αυτό να διεκδικηθεί από τη Διοίκηση Σαράντη, μέχρι στιγμής.
Ελπίζουμε η τωρινή κινητοποίηση να μην έχει να κάνει και πάλι με επικοινωνιακό τρικ που ετοιμάζει ο Δήμαρχος.Εμείς στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε όποια έντιμη διεκδίκηση αρθρώνει ο Δήμος μας. Δεν προσφερόμαστε όμως ως «πιόνια» σε πολιτικάντικα κόλπα επικοινωνιακού χαρακτήρα".

Άρα όπως αποκαλύπτεται από την ανακοίνωση η προηγούμενη διοίκηση Τρίγκα είχε κερδίσει την δέσμευση του αρμόδιου Υπουργείου για παραχώρηση μικρού μέρους του 301 στο δήμο αλλά λόγω πολιτικών συγκυριών δεν πρόλαβε να την εφαρμόσει.
Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα μελλοντικά πανηγύρια σε περίπτωση που υλοποιηθεί η απόφαση του Υπουργείου χρεώνεται στον Τρίγκα και όχι στην σημερινή δημοτική αρχή.
Για να δούμε όταν και αν γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου θα θυμηθεί να αναφέρει τον πρώην δήμαρχο ως πρωτεργάτη της...επιτυχίας ή θα προτιμήσει να ξεγελάσει με τα φτηνά επικοινωνιακά κολπάκια τους ταλαίπωρους κατοίκους της πόλη μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: