Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟΝ... ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ

Τελικά επανήλθε στον ... ίσιο δρόμο και είναι ξανά σε φιλοσαραντική γραμμή η νέα έκδοση του "Ενεργού Πολίτη" αφού οι ύμνοι για τις ενέργειες του δημάρχου σχετικά με την παράγκα που φύτρωσε στις γραμμές Πελοποννήσου δίνουν και παίρνουν ενώ παραλείπεται σχεδόν σε όλα τα κείμενα η κριτική κατά του δημάρχου κάτι που συνέβαινε στο προηγούμενο φύλλο.
Πουθενά πάλι δεν διαβάζουμε απόψεις των άλλων παρατάξεων,ούτε καν ένα μικρό σχόλιο. Το μόνο άρθρο που κάνει αναφορά εναντίον της διοίκησης αλλά με «περίεργο» τρόπο όπως το προβάλλει η εφημερίδα είναι οι κατηγορίες που εκτόξευσε ο υπερήλικας εκδότης για το πέταμα της εφημερίδος του από ανθρώπους του δήμου(μίλησε για μπράβους).
Μάλιστα παρουσιάζει και φωτογραφία από βίντεο που επιβεβαιώνει το γεγονός.
Η δικιά μας παρατήρηση είναι:

Που βρήκε αυτό το βίντεο ο εκδότης και ποιος του το έδωσε.

Η συγκεκριμένη κάμερα ελέγχεται κατά πάσα πιθανότητα ή από την εταιρία ασφάλειας που φυλάει το δημαρχείο ή από το κράτος γιατί αν την έχει βάλει ο ίδιος ο κ. Μπολώτας τότε πρέπει να έχει και τις ανάλογες νομικές κυρώσεις.
Διότι σύμφωνα με τον νόμο απαγορεύονται τέτοιου είδους δημοσιότητες και χρήσεις από βιντεοκάμερα ενώ και από την άλλη αναρωτιόμαστε γιατί ο υπερήλικας εκδότης δεν προχωρεί στις σχετικές μηνύσεις για να ανακαλύψει τους ενόχους.

Περίεργα πράματα συμβαίνουν στο δήμο μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: