Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ...

Αναζητούμε συγκεκριμένες απαντήσεις και διευκρινήσεις για τις επεκτάσεις του καταστήματος στην κεντρική πλατεία. Και ελπίζουμε να έχουμε επίσημες απαντήσεις για την ταμπακιέρα και όχι να κινδυνολογούμε και να το παίζουμε προστάτες των εργαζομένων...
Επίσης καλό είναι να μιλάνε όσοι δεν είχαν σχέση παλιότερα με τα "νέα αφεντικά" της πλατείας και να μην εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους μόνο και μόνο για να αρπάξουν τη ψήφο τους και μετά να τους κοροϊδεύουν όπως έκαναν με τους συμβασιούχους του δήμου.
Αλλά τι να πεις και τι να γράψεις για εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που ήσαν μία ζωή άφωνοι, βολεμένοι και δουλοπρεπείς πίσω από την κομματική σημαία.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Είναι δεδομένο ότι οι επεκτάσεις είναι παράνομες. Πρέπει να θυμάστε την προσπάθεια που κάναμε (μαζί με το Σωτήρη Ραυτόπουλο) όταν ξεκίνησε η κατασκευή του και αποκαλύψαμε ότι όλα ήταν παράνομα. Το πρόβλημα είναι ότι, μόλις αποκαλύπταμε μία παρανομία, πήγαιναν αμέσως στην πολεοδομία του Αιγάλεω και την κάλυπταν (;)
Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΑΙΑ Α.Ε., ο εκπρόσωπος της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ θα ζητήσει εξηγήσεις και θα σας ενημερώσουμε.

SIMOS είπε...

Πρέπει επί τέλους νά χρησιμοποιηθούν τά δικά τους όπλα σέ αυτό τόν αγώνα κατά τής εμπορευματοποίησης-από τούς ίδιους τούς ΟΤΑ-τών κοινοχρήστων χώρων.
Δέστε τί επετεύχθει στήν παραλιακή ζώνη τής Φρεατίδας,μετά από απόφαση τού ΣΤΕ,καί μάλιστα απέναντι στήν "μανιατοκρατούμενη" νύχτα τής περιοχής.
Οί ¨κορώνες'τών αιρετών στά Δημοτικά Συμβούλια γιά τέτοια ζητήματα, απεδείχθησαν ¨εξετασεις΄
΄καί ¨βαλβίδες εκτόνωσης΄τής δυσαρέσκειας τών Δημοτών στούς κοματικούς τους προισταμένους,όταν δέν συνοδεύτηκαν από αγωνιστικές κινητοποιήσεις.