Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σύμφωνα με το αρ. 94 του Ν.3852 (πρόγραμμα Καλλικράτης), από 1/1/11 οι αρμοδιότητες των πολεοδομικών υπηρεσιών μεταφέρονται στους Δήμους. Προβλέπεται ωστόσο ένα στάδιο προσαρμογής διετούς διάρκειας, προκειμένου οι Δήμοι να μπορέσουν να οργανώσουν τη λειτουργία τους (κτιριακή υποδομή, εξασφάλιση του απαραίτητου ανθρώπινου δυναμικού κ.λ.π.). Κατά το διάστημα αυτό οι πολεοδομικές υπηρεσίες παρέχονται από το Δήμο ο οποίος αντιστοιχεί στη Νομαρχία που ήταν αρμόδια για τα σχετικά θέματα πριν την εφαρμογή του Νόμου. Για τους δημότες των Αγίων Αναργύρων – Καματερού ο Δήμος αυτός είναι ο Δήμος Αιγάλεω.
Επομένως μέχρις ότου ολοκληρώσει ο Δήμος μας τις σχετικές διαδικασίες για τη στέγαση και λειτουργία των πολεοδομικών υπηρεσιών, οι δημότες μας εξυπηρετούνται από το Δήμο Αιγάλεω. Το γεγονός αυτό κατανοούμε ότι δημιουργεί δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των δημοτών μας, για την οποία ο Δήμος μας δεν έχει καμία ευθύνη.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρακολουθούμε στενά το ζήτημα, και προσπαθούμε για την επίλυσή των προβλημάτων που εμφανίζονται, ενώ παράλληλα επιταχύνουμε κατά το δυνατόν τις διαδικασίες για τη λειτουργία των πολεοδομικών υπηρεσιών στο Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: