Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/

Δ
ιαβάζουμε στο δελτίο τύπου του Δήμου μας,
"Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα 2011.
Το Σάββατο 5 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων, ώρα 11.00 π.μ., αποκριάτικη παιδική εκδήλωση.
Την Κυριακή 6 Μαρτίου στην πλατεία Δημοκρατίας, ώρα 11.00 π.μ., αποκριάτικη παιδική εκδήλωση.
Όλα τα παιδιά θα διασκεδάσουν με χορό, παιχνίδι, αποκριάτικα δώρα και εορταστικές εκπλήξεις.
Την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου, γιορτάζουμε τα Κούλουμα με κέφι, γλέντι, μουσική, χορό:
Στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης και
Στον Προφήτη Ηλία Καματερού.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού σας ενημερώνει ότι, προκειμένου να μην προβούμε σε περιττά έξοδα, δεν θα προχωρήσουμε σε αγορά αποκριάτικου στολισμού για την πόλη. Όσον αφορά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, δίνουμε προτεραιότητα στην ανάγκη των παιδιών να παίξουν και να χαρούν, γι’ αυτό και θα περιοριστούμε σε δυο παιδικές γιορτές και στον παραδοσιακό εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας. Με αυτόν τον τρόπο το συνολικό κόστος του Δήμου για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις θα είναι πολύ περιορισμένο".

Αγαπητέ μας Δήμαρχε,
Μετά, τις 130.000 € για εργασίες συντήρησης(!) της ενοικιαζόμενης από τον Δήμο " Βίλας Μέρλα", κι ενός βρεφονηπιακού που τον κοστολογίσατε στην διπλάσια τιμή απ' ό,τι κοστίζει..... μας λέτε ότι, "προκειμένου να μην προβείτε σε περιττά έξοδα, δεν θα προχωρήσετε σε αγορά αποκριάτικου στολισμού για την πόλη".
Δηλαδή, εννοείτε πως σε άλλες συνθήκες εάν δεν είχαμε οικονομική κρίση, θα προβαίνατε σε προμήθεια αποκριάτικου στολισμού; Αλήθεια άραγε, δεν σας επαρκεί ο αποκριάτικος εξοπλισμός του έτους 2010, 2009 κλπ. που φυλάσσεται στις αποθήκες του Δήμου; Προς τι λοιπόν αυτή η φαιδρή ανακοίνωση περί περικοπής; Η επικοινωνιακή σκοπιμότητα έχει τα όρια της.

Όσο για την αναφορά σας ότι, "δίνετε προτεραιότητα στην ανάγκη των παιδιών να παίξουν και να χαρούν, γι’ αυτό και θα περιοριστείτε σε δυο παιδικές γιορτές και στον παραδοσιακό εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας", θέλουμε να σας πούμε, πως οι ημέρες αυτές όσον αφορά την παράδοση στον Δήμο μας, δικαιωματικά ανήκαν και θα ανήκουν στα παιδιά. Γιατί κρίνετε σκόπιμο να εκμεταλλεύεστε για επικοινωνιακούς λόγους ακόμα και την χαρά των παιδιών;

1 σχόλιο:

ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ είπε...

μηπως στο δημοτικο συμβουλιο γινονται νοθειες που εξυπερετουνε τον σαραντη ? ακουγετε οτι οι μυστικες ψηφοφοριες μονο μυστικες δεν ειναι. ανθρωπος του σαραντη ( Μαρινης ) το παιζει καλπη και μαζευει τα ψηφοδελτια για να ξερουν ποιος φηφισε και ποιος οχι τις εντολες του πασα. π.χ. το νουμερο 7 ψηφισε οχι . Αυτα ειναι αναμενομενα απο το σαραντη γιατι ξερει ολες τις πονηριες να κραταει το κοπαδι . ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ??????? ΣΥΝΕΝΗΤΕ ???? ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΥΜΕΝΕΙ ΚΑΛΠΗ ή ΟΧΙ ???/