Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

"...Δεν υπάρχουν παραστατικά διότι δεν προέκυψε καμία οικονομική δαπάνη"

http://dimotis-agan.blogspot.com/ 

Στις "ξεχασμένες", από το "αφηρημένο" ΥΠΕΚΑ, διαφημιστικές πινακίδες θανάτου προβάλλει τα όνειρά του ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Συνεργάτες και αρωγοί της δαπανηρής διαφημιστικής του καμπάνιας, οι κρυφοί γνωστοί-άγνωστοι που διαθέτουν........ υπερσύγχρονα μηχανήματα (εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ) με δυνατότητα να εκτυπώνουν ψηφιακές φωτογραφίες προβολής και διαφήμισης σε flax face ή μουσαμάδες, σε καμβάδες διαστάσεων 6μέτρωνΧ6μέτρων ή ακόμα και διαστάσεων 12μέτρωνΧ5μέτρων. Οι κρυφοί γνωστοί-άγνωστοι, που κατέχουν τα κλειδιά των μηχανισμών των "ξεχασμένων" διαφημιστικών πυλώνων, και που διαθέτουν συνεργεία εξειδικευμένα τα οποία γνωρίζουν να αναρτούν στους διαφημιστικούς πυλώνες τους καμβάδες της διαφημιστικής καμπάνιας.
Και δεν υπερβάλουμε καθόλου.Το 1 τετραγωνικό μέτρο εκτυπωμένου καμβά έχει 35€, εάν υπολογίσουμε ότι στην καμπάνια χρησιμοποιήθηκαν περίπου 250 τ.μ. στο σύνολο των πυλώνων, μας προκύπτει μια δαπάνη 10.000 με 11.000€ με ΦΠΑ, χωρίς την τοποθέτηση.

πως εκτυπώνεται ένας καμβάς σαν αυτόν που βρίσκεται στη Λ Χασιάς, ώστε να συνειδητοποιήσετε τι απαιτήθηκε για να στηθεί η καμπάνια του Προέδρου της ΠΕΔΑ και Δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού και για την οποία, σύμφωνα με το έργγραφο του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, "...δεν υπάρχουν παραστατικά διότι δεν προέκυψε καμία οικονομική δαπάνη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: