Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

"Ενα όνειρο που έγινε πραγματικότητα"

"Ενα όνειρο που έγινε πραγματικότητα"

Ετσι προπαγανδίζει ό Νίκος Σαράντης την μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών του Δήμου από το κτίριο του παλαιού Δημαρχείου στα κτίρια του ΕΘΙΑΓΕ (Ινστιτούτο Γεωργικών Μηχανών και Κατασκευών και Ινστιτούτο Γεωργοοικονομικών και Κοινωνιολογικών Ερευνών) του Υπουργείου Αγοτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Το blog είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το "όνειρο που έγινε πραγματικότητα".
Σύμφωνα λοιπόν με το παραχωρητήριο (28 Ιανουαρίου 2010), ο Δήμος μας.................

"υποχρεούται άμεσα να προχωρήσει στις διαδικασίες απόσβεσης του συνολικού χρέους του ΕΘΙΑΓΕ προς το Δήμο, όπως θα έχει διαμορφωθεί κατά την παραχώρηση του ακινήτου, που υπερβαίνει σήμερα το ποσόν του 1.600.000 ευρώ, καθώς επίσης και στην άρση της κατάσχεσης στο Υποθηκοφυλακείο Ιλίου για οποιοδήποτε ποσό έχει εγγραφεί υπέρ του Δήμου σε βάρος του παραχωρούμενου ακινήτου, αποστέλλοντας στη Δ/νση Πολιτικής Γης και στο ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε. τα σχετικά έγγραφα". "Η διάρκεια της παραχώρησης της χρήσης ορίζεται από την ημέρα σύνταξης του πρωτοκόλλου παράδοσης και παραλαβής του ακινήτου, για είκοσι πέντε (25) χρόνια".

Είπατε τίποτα αγαπητές και αγαπητοί Συμπολίτες;
Για να το καταλάβουμε και εμείς.

Το ΕΘΙΑΓΕ όφειλε πάνω από 1.600.000 € στο Δήμο μας. Ο Δήμος μας είχε προβεί σε κατάσχεση του ακινήτου στο Υποθηκοφυλακείο Ιλίου. Ο Νίκος Σαράντης όμως είδε ένα όνειρο που το έκανε πραγματικότητα.

Έσβησε τα χρέη του ΕΘΙΑΓΕ προς το Δήμο που ανέρχονταν στο ποσό άνω του 1.600.000 €. Έκανε άρση της κατάσχεσης στο Υποθηκοφυλακείο του Ιλίου και απάλλαξε για 25 επιπλέον χρόνια το ΕΘΙΑΓΕ από άλλα τόσα τέλη που θα εισέπραττε ο Δήμος, με την παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου στο Δήμο μας, για αυτά τα 25 χρόνια.

Δεν γνωρίζουμε, αγαπητές μας Συμπολίτισσες και αγαπητοί μας Συμπολίτες , κατά πόσο είχατε και σεις το ίδιο όνειρο μ' αυτό του Νίκου Σαράντη.
Θα μου πείτε, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει σε 25 χρόνια . Το μόνο που μένει είναι μια διαφημιστική καμπάνια προς ανυποψίαστους Δημότες και κατά την οποία "Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα".

Για την διαφημιστική καμπάνια της άθλιας προπαγάνδας, με τη οποία θα ασχοληθούμε ιδιαιτέρως, τα χαμπέρια για τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ και Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων - Καματερού δεν θα είναι τόσο καλά.

Διαβάστε ΕΔΩ τους όρους παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου με τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΕΘΙΑΓΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: