Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Σε σκάνδαλο εξελίσσεται η διαφημιστική καμπάνια του προέδρου της ΠΕΔΑ και Δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 
Αναζητείται η πατρότητα του χρηματοδότη της διαφημιστικής καμπάνιας του Προέδρου της ΠΕΔΑ και Δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού.


Σοκ προκαλεί η έγγραφη απάντηση του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Αγίων Ανααργύρων - Καματερού κυρίου Μαρίνη, για την δαπάνη της διαφημιστικής καμπάνιας του "Ονείρου που έγινε πραγματικότητα".


Σε απάντηση, προς το Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Νικόλαο Νταηλάκη................. ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Ο.Ε. του γνωρίζει ότι: "Οσο δε για την διαφημιστική καμπάνια δεν υπάρχουν παραστατικά διότι δεν προέκυψε καμία οικονομική δαπάνη" !!!!


Την υπόθεση της διαφημιστικής καμπάνιας, μιας άθλιας όπως αποδείχτηκε προπαγάνδας του Προέδρου της ΠΕΔΑ και Δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, έφερε στο φως ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Νικόλαος Νταηλάκης


Συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου 2012 με την υπ' αριθμ 875 επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής & Αντιδήμαρχο Οικονομικών κο Κων. Μαρίνη, έθετε τα εξής:

"Επειδή παρά τις επίμονες ερωτήσεις μου στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής δεν έλαβα σαφείς απαντήσεις, επανέρχομαι δια της παρούσης και σας ζητώ να μου δώσετε στοιχεία σε φωτοαντίγραφα και να με πληροφορήσετε γραπτώς στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής μας για τα εξής:
1. Φωτοαντίγραφο της σύμβασης εκμίσθωσης από τον Δήμο των κτιρίων του Υπουργείου Γεωργίας.
2. Την απόφαση του αρμοδίου οργάνου για την διαφημιστική καμπάνια του «Ονείρου που έγινε πραγματικότητα!!!» καθώς και τα παραστατικά της σχετικής οικονομικής δαπάνης.
3. Την απόφαση του αρμοδίου οργάνου που προϋπήρξε της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία. Αν δεν υπάρχει, μια και στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα ήρθε αρκετές ημέρες μετά την εγκατάσταση και λειτουργία της εν λόγω επιχείρησης (!) πληροφορήστε με γραπτώς για το ποιος άτυπα ή μάλλον παράτυπα συμφώνησε με την ιδιωτική επιχείρηση και με ποιους όρους".


Δυό λόγια


Η διαφημιστική καμπάνια, που έλαβε χώρα από τα τέλη του μήνα Νοεμβρίου 2011 , είχε ως αντικείμενο "Ενα όνειρο που έγινε πραγματικότητα" κατά την αντίληψη του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, και αφορούσε σύμφωνα με την καμπάνια στο "Νέο Δημαρχείο" στις εγκαταστάσεις του ΕΘΙΑΓΕ.


Πλην όμως, όπως αποκαλύφθηκε, το ΕΘΙΑΓΕ όφειλε πάνω από 1.600.000 € στο Δήμο μας. Ο δε Δήμος μας, είχε προβεί σε κατάσχεση του ακινήτου στο Υποθηκοφυλακείο Ιλίου.


Αίφνης όμως, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού είδε ένα όνειρο που το έκανε πραγματικότητα.


Έσβησε τα χρέη του ΕΘΙΑΓΕ προς το Δήμο που ανέρχονταν στο ποσό άνω του 1.600.000 €. Έκανε άρση της κατάσχεσης στο Υποθηκοφυλακείο του Ιλίου και απάλλαξε για 25 επιπλέον χρόνια το ΕΘΙΑΓΕ από άλλα τόσα τέλη που θα εισέπραττε ο Δήμος, με την παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου στο Δήμο μας, για αυτά τα 25 χρόνια.


Από το Νοέμβριο δε, ξεκίνησε μια δαπανηρή διαφημιστική καμπάνια σε ξεχασμένους (;) από το ΥΠΕΚΑ πυλώνες, όπου οι ανυποψίαστοι Δημότες και γενικά όλοι οι Πολίτες έπρεπε να διαμορφώσουν την κοινή πεποίθηση ότι, όλοι μαζί είχαν δει το ίδιο όνειρο, "ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κύριος Νίκος Σαράντης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος δεν έχει κάνει καμία αποδοχή δωρεάς για το ποσό της κάλυψης της διαφημιστικής καμπάνιας και αντιλαμβάνεστε ότι οι κρυφοί χρηματοδότες της καμπάνιας του Προέδρου της ΠΕΔΑ και Δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού πρέπει να αποκαλυφθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια: