Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Άθλια με "master" στην προπαγάνδα

Η διαφημιστική καμπάνια της άθλιας προπαγάνδας του Προέδρου της ΠΕΔΑ και Δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Μπορεί το ΥΠΕΚΑ και οι αρμόδιες υπηρεσίες του να ξήλωσαν τους διαφημιστικούς πυλώνες πλην όμως, στο Δήμο CORLEONE μας έμειναν κάποιοι αμανάτι.

Εντελώς δε συμπτωματικά....................... οι διαφημιστικοί πυλώνες που ξέφυγαν της προσοχής του ΥΠΕΚΑ βρίσκονται στο κεντρικότερο σημείο του Δήμου την κεντρική μας πλατεία, στις δύο κεντρικότερες λεωφόρους που διασχίζουν το Δήμο και στις εισόδους της Πόλης μας!

Στη πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης ο διαφημιστικός πυλώνας βρίσκεται στην Λ. Αγίων Αναργύρων και Λ Δημοκρατίας μπροστά στην Κεντρική πλατεία του Δήμου.











Στη δεύτερη φωτογραφία ο διαφημιστικός πυλώνας βρίσκεται στην οδό Ευβοίας, ήτοι στην είσοδο της Πόλης μας για όσους έρχονται από Φιλαδέλφεια Κόκκινο Μύλο.












Ο πυλώνας στη τρίτη φωτογραφία βρίσκεται εντός της πλατείας επί των οδών Ευβοίας και Δημοκρατίας και υποδέχεται όσους έρχονται από Καματερό Αχαρνές Θρακομακεδόνες










Ο πυλώνας τεραστίων διαστάσεων περίπου 12μέτρων Χ 5μέτρα (!) βρίσκεται επι της Λ Χασιάς κοντά στη διασταύρωση με την οδό Μπίμπιζα και υποδέχεται όσους έρχονται από Φυλή, Ζωφριά, Άνω Λιόσια, Καματερό, Ιλιον.














Ο πυλώνας αυτός βρίσκεται επί της Λ. Δημοκρατίας ένας εκ των πιο βασικών οδικών αξόνων που διασχίζουν το Δήμο μας.




Όπως διαπιστώνετε, η δαπανηρή διαφημιστική καμπάνια αφορά στο "Ονειρο που έγινε πραγματικότητα" από τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ και Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων κ Νίκο Σαράντη.

Ακολουθούν τα σπουδαιότερα........

Δεν υπάρχουν σχόλια: