Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Διαφημιστικές Εταιρείες. Το δωρεάν πάρτυ συνεχίζεται!

Δημοσίευση από το http://asimvivastiporia.gr/component/content/frontpage.html

Η πασοκική διοίκηση του Δήμου μας τηρεί πιστά την μνημονιακή τακτική της δειλίας απέναντι στους δυνατούς. Η ΓΑΙΑ Α.Ε. δεν εισπράττει ούτε Ευρώ από τις "φτωχές διαφημιστικές εταιρείες" που διαφημίζουν "φτωχούς μικροεπαγγελματίες",  παντού και με κάθε τρόπο στον Δήμο μας.

dscn1709
Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ (1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ)



 dscn1715dscn1717
                ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)                                  ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ



 dscn1719dscn1721
          ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ (1ο ΕΠΑΛ)                                          ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (7η ΣΤΑΣΗ)



 dscn1722dscn1723
                        ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)                                     Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ και Μ. ΑΣΙΑΣ
 Ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑ Α.Ε., σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο, δικαιολόγησε την παράλειψή του να ζητήσει τα δύο τελευταία χρόνια, οποιαδήποτε οικονομική αντικαταβολή, από τις διαφημιστικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται τις στάσεις των λεωφορείων, με το αιτιολογικό ότι τις ομορφαίνουν και τις περιποιούνται! Με αυτού του είδους τις διαφημίσεις τι περιποιούνται; Μήπως ταϊζουν τα περιστέρια;




dscn1713dscn1716
     ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (3ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)           ΚΑΛΥΜΝΟΥ - ΑΝΑΚΑΣΑ (5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ)


Έξι χρόνια τώρα έχουμε δεκάδες φορές δημοσιοποιήσει το θέμα, το έχουμε φέρει στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΑΙΑ Α.Ε. και στο δημοτικό συμβούλιο. Την τελευταία φορά στις 8/11/2012 επαναφέροντας το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ρωτήσαμε σαφώς και συγκεκριμένα:

Αυτή η πρωτοφανής ολιγωρία είσπραξης εσόδων οφείλεται σε ανικανότητα;
σε φιλευσπλαχνία προς τους "φτωχούς διαφημιστές και διαφημιζόμενους";
ή κάποιος λαδώνεται;

Τελικά ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να δώσει εντολή στην ΓΑΙΑ Α.Ε. να προκηρύξει διαγωνισμό και αναρωτήθηκε μήπως δεν εμφανιστεί κανείς και τότε ποιός θα περιποιείται τις στάσεις;
Του προτείναμε να τις αναλάβουν σ' αυτή την περίπτωση οι επαγγελματίες της πόλης μας, ώστε να διαφημίζονται και αυτοί δωρεάν αντί για το καζίνο Λουτρακίου και τον Ιντερνετικό τζόγο. Παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: