Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

"Αλληλεγγύη, η δύναμή μας - Αγ.Ανάργυροι-Καματερό" :Κοπή της Πίτας 2013

Φωτογραφίες από την κοπή της πίτας μας για το 2013.

Μια χρονιά γεμάτη ανήφορο αλλά καθοδηγούμενη από την αποφασιστικότητα και την ελπίδα. Θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους. Κανένας δημότης μόνος του στην κρίση, κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα, τρόφιμα, θέρμανση, υγεία.
Μαζί, χτίζοντας δεσμούς βασισμένους στην καθοριστική αξία της αλληλεγγύης,
θα διεκδικήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή, θα διεκδικήσουμε μια αξιοπρεπή πόλη.

δημοτική κίνηση “Αλληλεγγύη, η δύναμή μας”, Αγ.Ανάργυροι-Καματερό
“αλληλεγγύη, η δύναμή μας” 
Η πίτα της αλληλεγγύης 2013
Την πρόσκλησή μας τίμησαν ο ευρωβουλευτής του Σύριζα και συνδημότης μας Νίκος Χουντής, οι βουλευτές Β’ Αθήνας του Σύριζα Ρένα Δούρου και Δημήτρης Στρατούλης, ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης, ο επικεφαλής της “Ενωτικής Πορείας” Χριστόφορος Δανάκος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής μας στις τελευταίες εκλογές Παναγιώτης Τερζόγλου, ο Θωμάς Μπιζάς (μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΠΟΕ ΟΤΑ), η πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Αγ.Αναργύρων Θεοδοσία Στίγκα, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ευβοιωτών Αγίων Αναργύρων Γιάννης Ελαιοτριβάρης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων Αντώνης Μπελιώτης.
Δούρου
…λίγα λόγια και μια ευχή από την Ρένα Δούρου, παρέα με τον συντονιστή της δημοτικής μας κίνησης Γιώργο Καραγάκια και τον εκπρόσωπο της παράταξής μας στο δημοτικό συμβούλιο Γιάννη Γκολφινόπουλο..
Χουντής
…ο λόγος στον φίλο, γείτονα και συνδημότη μας Νίκο Χουντή..
Στρατούλης
…ο Δημήτρης Στρατούλης μας εύχεται υγεία, δύναμη, αγώνες για την νέα χρονιά που θα μας δικαιώσει και δεν χάνει την ευκαιρία να μας υπενθυμίσει την πολιτική γενική απεργία στις 20/2 που χρειάζεται όλοι και όλες να δώσουμε το παρόν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: