Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Στο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων ο Τσίπρας

Στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων βρέθηκε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας. Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ένα μαγικό ραβδί να τα αλλάξει όλα από τη μια μέρα στην άλλη, "μπορούμε όμως να πούμε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να φοβόμαστε".
"Δεν έχουμε να δούμε τίποτα χειρότερο απ΄ αυτό στο οποίο μας έχουν οδηγήσει. Τίποτα χειρότερο από τις εικόνες των εξαθλιωμένων να συνωστίζονται για μια σακούλα με ζαρζαβατικά στο κέντρο της Αθήνας", συνέχισε. 
Τόνισε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί προτεραιότητα η αποκατάσταση στις περικοπές των συντάξεων κι επανέφερε το ερώτημα "τι πάει να κάνει σήμερα ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες; Να αποδεχθεί τη μείωση των κοινοτικών κονδυλίων για την Ελλάδα; Ή να τους πει, διακόψτε τη συνεδρίαση εδώ. Παραδέχθηκαν το λάθος, το παραδέχεστε κι εσείς; Ελάτε να το διορθώσουμε". 
Και κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: "Τα πάντα περνάνε από το μυαλό. Αν αυτό αντέξει και δεν μας κάνουν πλύση εγκεφάλου να ζούμε και να λειτουργούμε σαν στρατιωτάκια, τότε θα αντέξουμε Και όχι μόνο θα αντέξουμε. Θα την ξαναφτιάξουμε αυτή τη χώρα και θα την κάνουμε καλύτερη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: