Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία

http://paratiritisagionanargyron.blogspot.gr/

Πέμπτη 14 του Φλεβάρη 2013 και ώρα 9 π.μ. Εφορία Αγίων Αναργύρων Με το σύνθημα «Κολλάμε την εφορία στον τοίχο» και σε συντονισμό με άλλες 13 περιοχές της Αθήνας οι ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις Καματερού μας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία Αγίων Αναργύρων Ολόκληρο το κείμενο τους:
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 9.00 Π.Μ. ΕΦΟΡΙΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. (ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ HΜΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 13 ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) «ΚΟΛΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ» ΦΩΤΟΤΥΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΡΟΚΟΛΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ!
Η αντίσταση, μέσω των επιτροπών, στο χαράτσι της ΔΕΗ απέδειξε ότι ο λαός έχει τρόπους να οργανώσει τον αγώνα του και να έχει έστω και μικρές ή προσωρινές νίκες. Η ανάθεση της είσπραξης των χαρατσιών στην εφορία στόχο έχει να σφίξει τη θηλιά γύρω από το λαιμό του κάθε εργαζόμενου, άνεργου, συνταξιούχου. Παρουσιάζουν τη στέγη σαν ένα προτέρημα για λίγους, για όσους έχουν να πληρώσουν όλα τα χαράτσια και τους φόρους. Ο χαμηλόμισθος, ο άνεργος, ο συνταξιούχος αντιμετωπίζεται σας υπόλογος, σαν ένοχος που έχει ένα σπίτι και προσπαθεί να επιβιώσει με τα λίγα που του έχουν απομείνει.

Η στέγη είναι δικαίωμα μας και θα το υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ανασυγκροτούμε το αγώνα και την πάλη μας ενάντια στα χαράτσια και τους φόρους . Κανένα σπίτι να μην κατασχεθεί, καμία οικογένεια να μην βρεθεί στο δρόμο. Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε. Απέναντι στην βίαιη κρατική καταστολή και τρομοκρατία αντιτάσσουμε την μαζική πάλη.

 * ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ * ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. * ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ * ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ. * ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 11π.μ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ του ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ [πίσω από την εκκλησία]

Δεν υπάρχουν σχόλια: