Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:Η Δημοτική Αρχή επιμένει στην κατάχρηση χρημάτων των φορολογούμενων δημοτών!

 Για μια ακόμα φορά, παρ’ όλες τις αντιδράσεις μας, παρ’ όλη την προσπάθεια της δημοτικής μας παράταξης να παταχθούν τα ανούσια και καταχρηστικά έξοδα που κάνει η δημοτική αρχή του δήμου μας σε καιρούς δύσκολους για τον ίδιο το Δήμο, τους εργαζομένους και τους δημοτές, τα λόγια μας βρίσκουν τοίχους!
Πάμπολες φορές και στα δημοτικά συμβούλια, αλλά και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου έχουμε εισηγηθεί την παύση δαπανών για μικροφωνικές εγκαταστάσεις και την αγορά μίας κινητής μικροφωνικής εγκατάστασης που θα καλύπτει την πλειοψηφία των αναγκών που προκείπτουν στις εκδηλώσεις του δήμου ανά έτος.
Κι ενώ όλοι και όλες συμφωνούμε, η διοίκηση και οι αγαπητοί αντιδήμαρχοι επιμένουν να μας φέρνουν υπογεγραμμένες μελέτες και κοστολογήσεις εκδηλώσεων με υπέρογκα για την περίοδο ποσά, που μάλιστα εμπεριέχουν πάντα και το μεγάλο κόστος ενοικίασης μικροφωνικής. Να μην αναφέρουμε βεβαίως και τους φακέλους, τις ιλουστρασιόν προσκλησεις, τις τετραχρωμίες στις εκτυπώσεις κλπ. κλπ.
Κύριε δήμαρχε, κύριοι αντιδήμαρχοι,
στα δύο χρόνια παρουσίας μας και παρεμβάσεών μας στο δημοτικό συμβούλιο, στα δύο αυτά χρόνια δικής σας διοίκησης, στα χρόνια του “μνημονίου” και του “καλλικράτη” που η τοπική αυτοδιοίκηση στραγγαλίζεται και οι πολίτες υποφέρουν, εσείς έχετε ξοδέψει χρήματα που αντιστοιχούν σε τουλάχιστον πέντε (5) καινούριες μικροφωνικές εγκαταστάσεις.

Με χαρά είδαμε στις αρχές του έτους να εισακούτε τις φωνές μας και να προϋπολογίζεται 10.000€(!) -υπερβολικότατο βέβαια ποσό θεωρούμε- για αγορά μικροφωνικής εγκατάστασης του δήμου. Το θέμα όμως είναι ότι ήδη δύο σχεδόν μήνες μετά από αυτό τον προϋπολογισμό ο δήμος έχει ξοδευτεί ήδη με 2.000€ για ενοικίαση μικροφωνικής! Πότε σκέφτεστε ακριβώς να υλοποιήσετε τον δικό σας προϋπολογισμό; Πόσα λεφτά πιστεύετε ότι χρειάζεται να σπαταληθούν ανούσια και καταχρηστικά ακόμα;


Κοστολόγηση επετειακών εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: