Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ



Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγίων
Αναργύρων-Καματερού την Τρίτη 9 Φλεβάρη καταθέσαμε ψήφισμα με το οποίο καλούσαμε το σώμα να δηλώσει την αντίθεση του στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης και τη συμπαράσταση του στους αγώνες των εργαζομένων, των μικρών αγροτών και αυταπασχολουμένων, της νεολαίας, των ανέργων.
Η δημοτική αρχή του κ.Σαράντη πρότεινε δικό της ψήφισμα στο οποίο τονίζονταν ότι δεν υπάρχει νομοσχέδιο για το οποίο μπορούμε να τοποθετηθούμε και πρέπει να γίνει διάλογος  με στόχο μια βιώσιμη λύση για το ασφαλιστικό. Το ψήφισμα έσπευσε να υιοθετήσει ασθμαίνοντας η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αλληλεγγύη» με επικεφαλής τον κ.Κομματά, κατακεραυνώνοντας όσους αρνούνται το διάλογο. 
Με άλλα λόγια, η δημοτική αρχή που στηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε διάλογο για τον τρόπο που θα μπει ταφόπλακα σε ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, για τον τρόπο που θα σφαγιασθεί ο λαός μας. Βάζουν από κοινού πλάτη στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης, έχοντας συγκροτήσει μια  πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο κόντρα στο λαϊκό συμφέρον , με μοναδική αγωνία να επιδίδονται σε ανέξοδες κοκορομαχίες για τα μάτια του κόσμου.
Ο λαός των Αγίων Αναργύρων-Καματερού πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματα του. Να πιστέψει στη δύναμη του και να μπει στη μάχη για κοινωνική ασφάλιση για όλους, αποκλειστικά δημόσια και καθολική.
Να πάρει μαζικά μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 13 Φλεβάρη στις 11π.μ. στην πλατεία Ομόνοιας και να ενώσει τη φωνή του με τους μικρομεσαίους αγρότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: