Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ Α' και Β΄ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ


     
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ Β’  ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝΤα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, σε μια όμορφη εκδήλωση έκοψαν την πίτα τους για την υποδοχή του νέου έτους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος, κ. Νίκος Σαράντης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Νίκος Παντελιάς, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και πρασίνου κ. Γιάννης Ελαιοτριβαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Γιώργος Κομματάς, επικεφαλής Δημοτικής παράταξης "Αλληλεγγύη Η δύναμη μας", η κ. Ζαλακούδη Ξύδη Ευγενία, η κ. Καρκαλέτση Γεντέκου Παναγιώτα, ο κ Ιωάννης Ρεππας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Περικλής Παπαγεωργίου, ο κ. Σταύρος Νικητόπουλος, η κοινοτική σύμβουλος Στρατούλα Παπακωσταντινοπούλου, η πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας "Δράση" κ. Διονυσία Πεττα, ο εκπρόσωπος Ένωσης  Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Μανώλης Πούλιος και  ο πρόεδρος της Εθελοντικής Οργάνωσης «Φίλοι του Πάρκου Τριτση», κ. Ευθύμιος Κοκκίνης.

Στην εκδήλωση, η Κοινωνική Λειτουργός κ. Πομωνη Διονυσία,  Προϊσταμένη Τμήματος ΚΑΠΗ, έκανε εκτενή απολογισμό των προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας για το 2015. Στόχος των δράσεων αυτών είναι η  καλλιέργεια της αγέραστης σκέψης και η δημιουργία ασπίδας στην κοινωνική γήρανση. Στην εκδήλωση ο Δήμαρχος επαίνεσε τα πρόγραμμα των ΚΑΠΗ, εξήρε τον επαγγελματισμό των υπαλλήλων, και βράβευσε τα μέλη της ομάδας διαγενεακη επικοινωνία 1991-2015. Την εκδήλωσε έκλεισε η χορωδία του ΚΑΠΗ.

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ Α΄ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Στο Α΄ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων πραγματοποιήθηκε την  κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών. Στη εκδήλωση συμμετείχε  η Ομάδα Χορωδίας του ΚΑΠΗ  που   τραγούδησε  πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλες μελωδίες. Κατά τη διάρκεια της έγινε απολογισμός δραστηριοτήτων   της προηγούμενης χρονιάς καθώς και ενημέρωση των μελών για τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν και τις δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν τη νέα χρονιά στο ΚΑΠΗ.
 Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης  εξέφρασε τις καλύτερες ευχές  για τη νέα χρονιά, για υγεία, ευτυχία και ευημερία, στους ανθρώπους της τρίτης  ηλικίας.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης  με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης , κος Νίκος Παντελιάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ζαλακούδη-Ξύδη Ευγενία, κος Παπαγεωργίου Περικλής, κα Καρκαλέτζη-Γεντέκου Γιώτα, κος Σταυρουλάκης Μανώλης και οι Κοινοτικές  Σύμβουλοι Αγίων Αναργύρων, κα Ζάγκα Αθηνά και κα Στρατούλα  Παπακωνσταντινοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: