Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗ

Έπεσε το δήθεν οικολογικό προσωπείο της διοίκησης Σαράντη μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις.
Όπως αναφέρουν τα έγκυρα blogs http://www.dimotis-agan.blogspot.com/ και http://www.paratiritisagionanargyron.blogspot.com/ η δημοτική αρχή προτίμησε να τσιμεντοποιήσει έναν χώρο που μπορούσε να τον αξιοποιήσει σε πράσινο.

Οι κορώνες του δημάρχου και τα επικοινωνιακά παιχνίδια των συνεργατών του κατέρρευσαν για άλλη μια φορά.

Αλήθεια ο οικολόγος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ.Πούλιος τι γνώμη έχει για αυτή την εξέλιξη;

Συμφωνεί με τις αποφάσεις του διοίκησης και προτιμά τη σιωπή για την πολιτική του διάσωση ή τουλάχιστον θα διαμαρτυρηθεί έστω και εικονικά για την απόφαση της κατασκευής Βρεφονηπιακού αντι για την δημιουργία πρασίνου.

Οφείλει λοιπόν να απολογηθεί η διοίκηση Σαράντη στον λαό των Αγίων Αναργύρων και να εξηγήσει γιατί μας κοροϊδεύει τόσο καιρό με τις πράσινες ταράτσες και τις πράσινες διαδρομές όταν είχε χρυσή ευκαιρία να μετατρέψει ένα δεσμευμένο οικόπεδο σε πράσινο.

Οι οικολογικές μπούρδες της δημοτικής αρχής έχουν αγανακτήσει αρκετούς δημότες που την πίστεψαν αλλά παραπλανήθηκαν ότι θα δείξει ένα άλλο πιο φιλικό προς το περιβάλλον πρόσωπο.

Μάταια όμως τα λέμε όλα αυτά γιατί η σημερινή διοίκηση χαρακτηρίζεται από ανικανότητα χειρότερη και από εκείνη την διοίκησης Τρίγκα ο οποία τουλάχιστον δεν είχε τις σκοπιμότητες και τις περίεργες προθέσεις της σημερινής ανεκδιήγητης δημοτικής αρχής στις περισσότερες αποφάσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: