Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ SECURITY!!!

Τρομερή η είδηση που διαβάσαμε στο http://www.antinews.gr/ σχετικά με την αποτελεσματική αστυνόμευση που ζήτησαν να έχουν οι κάτοικοι σε γειτονιά του διπλανού δήμου της Νέας Χαλκηδόνα από εταιρία security!
Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι ληστείες και οι διαρρήξεις στο δήμο μας έχουν αυξηθεί πάρα πολύ τελευταία με πρόσφατο κρούσμα την ληστεία της Εθνικής Τράπεζας τότε καταλαβαίνετε που οδηγούμαστε.

Διαβάστε λοιπόν παρακάτω τι έκαναν οι κάτοικοι στο γειτονικό δήμο της Νέας Χαλκηδόνα:


"Απελπισμένοι από την δράση των κακοποιών οι κάτοικοι της οδού Κωνσταντινουπόλεως στη Νέα Χαλκηδόνα, έδωσαν τη λύση μόνοι τους. Μοίρασαν τα έξοδα και απευθύνθηκαν σε μία εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης, για να περιπολεί όλο το 24ωρο στην περιοχή τους, ώστε να μειωθεί η εγκληματικότητα. Με το μέτρο του «αστυνομικού της γειτονίας» να εξαγγέλλεται, αλλά να μην λειτουργεί ποτέ στην πράξη, ανέλαβε δράση ο… security της γειτονιάς, για να αποτρέψει τυχόν κακόβουλες ενέργειες.
Όπως λένε οι κάτοικοι, μπορεί να χρεώνονται κάτι παραπάνω, αλλά επένδυσαν στην ασφάλεια, για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Το αυτοκίνητο της εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης περιπολεί στη γειτονία όλο το 24ώρο και ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση.

Όσο για το κόστος, αυτό ανέρχεται στα 30 ευρώ το μήνα για κάθε σπίτι.

Και μπορεί στη συγκεκριμένη γειτονιά τα κρούσματα κλοπών να μειώθηκαν, ωστόσο οι κάτοικοι ζητούν από την Πολιτεία περισσότερη αστυνόμευση, για να μην αναγκάζονται να πληρώνουν, για να αισθανθούν ασφαλείς".
Πηγή: ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια: