Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ

Κανένα σοβαρό έργο για την πόλη των Αγίων Αναργύρων δεν έχει παρουσιάσει μέχρι και σήμερα η δημοτική αρχή του κ Σαράντη.
Αν ρίξει κάποιος μία ματιά στα δελτία τύπου που εκδίδει συνεχώς η διοίκηση του δήμου θα καταλάβει ότι το μόνο που συμβαίνει στην πόλη είναι γιορτούλες,συναντήσεις(Αρχιεπίσκοπος) με παράγοντες χωρίς νόημα και εκδηλώσεις(αθλητικές,πολιτιστικές) που γίνονται εδώ και 15 χρόνια στο δήμο.

Τα προβλήματα του Προαστιακού,της καθαριότητας,του πρασίνου,του κυκλοφοριακού,των ελεύθερων χώρων αποτελούν για τον σημερινό δήμαρχο όχι προτεραιότητα αλλά αγγαρεία!

Οι υποσχέσεις για άλλο μοντέλο διοίκησης του δήμου έχουν πάει προ πολλού περίπατο.

Τα μυαλά που φώναζε προεκλογικά ο κ Σαράντης ότι χρειάζονται(και όχι τα λεφτά, έτσι υποστήριζε) για να αλλάξει ο δήμος μάλλον δεν υπάρχουν.

Και το βασικότερο δεν φαίνεται να υπάρχει η βούληση έστω και τώρα να αλλάξουν μερικά πράματα στην πόλη και να δουλέψουν οι αντιδήμαρχοι σκληρά και με όραμα για να βελτιωθεί η κατάσταση στο δήμο.

Διότι και αυτοί είναι βασικοί υπεύθυνοι για τα σημερινά χάλια που ζούμε γιατί έδειξαν ενδιαφέρον μόνο για να αναλάβουν την έμμισθη θέση και όχι να καλυτερεύσουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: