Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΤΟΠΑΡΧΕΣ

Εξαφανισμένοι από τα τοπικά δρώμενα είναι κομματάρχες και οι δημοτικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας.
Η κατακραυγή που δέχονται από την κοινωνία για τα καμώματα της κυβέρνησης τους σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές διακοπές είναι όντως σοβαρός παράγοντας για να γίνουν... "Λούηδες" οι γαλάζιοι κομματάρχες.
Κάποιος φυσικά από το συγκεκριμένο στρατόπεδο που ξεχωρίζει για τις απόψεις του προβληματίζεται για την εξέλιξη του και εννοούμε τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Νταηλάκη.
Ο οποίος άρχισε την περσινή σαιζόν δυναμικά για να πάρει κεφάλι στο χρίσμα της υποψηφιότητας αφού προχώρησε σε έκδοση εφημερίδας , έκανε ορθές παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια, διαβάσαμε επιστολές αλλά στη συνέχεια ξεφούσκωσε και χάθηκε από το προσκήνιο.
Οι κακές οι γλώσσες υποστηρίζουν ότι η αδράνεια του τους τελευταίους μήνες οφείλεται στην σκληρή κριτική που δέχτηκε ότι έχει καλές παρασκηνιακές σχέσεις με παράγοντες της διοίκησης Σαράντη οπότε αυτό δεν συνάδει επικοινωνιακά με την διεκδίκηση του "γαλάζιου" χρίσματος.
Οι δικές μας πληροφορίες πάντως λένε ότι τους επόμενους μήνες θα αρχίσει την τελική αντεπίθεση για να είναι ο εκλεκτός της Ν.Δ. στον δήμο με την ελπίδα να ξεπεράσει τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις που θέτουν οι ομοϊδεάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: