Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Στο Δήμο μεταφέρθηκαν οι 63 εργαζόμενοι

Από το www.agan.gov.gr
Με εισήγηση του Δημάρχου Νίκου Σαράντη και της Διοίκησης του Δήμου Αγίων Αναργύρων και με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, 63 εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του Δήμου που έκλεισαν σύμφωνα με το νόμο ή συγχωνεύτηκαν, μεταφέρθηκαν στο Δήμο και στα Νομικά του Πρόσωπα, με σχέση εργασίας Αορίστου χρόνου.
Με τις ενέργειες αυτές η Δημοτική Αρχή έμπρακτα απέδειξε την ευαισθησία της και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι σε εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, κυρίως δε απέναντι σε συνδημότες εργαζόμενους.
Η Διοίκηση με το συγκεκριμένο προσωπικό στελεχώνει πρώτιστα τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου, που μαζί με το νέο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό υπόσχεται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους Δημότες, ιεραρχώντας το περιβάλλον ως πρώτη προτεραιότητα.
Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι τάσσονται στην υπηρεσία των πολιτών μέσα από τα Νομικά Πρόσωπα και τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου.
Με Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου του Δήμου Αγίων Αναργύρων και αντίστοιχα Φ.Ε.Κ. ιδρύθηκε Κοινωφελής Επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Καταργήθηκε η επιχείρηση “Τεχνική – Αναπτυξιακή ΑΛΦΑ-ΑΛΦΑ”. Συγχωνεύτηκαν οι δύο επιχειρήσεις, “ Επικοινωνίας – Διαφήμισης & Εκμετάλλευσης Δημοτικών Χώρων” και η “Διαχείρισης Νεκροταφείου” σε μια Ανώνυμη με το διακριτικό τίτλο “ΓΑΙΑ”.
Πλέον οι έως τώρα εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις, έχοντας διασφαλίσει μια μόνιμη εργασία, απαλλαγμένοι από το άγχος της ανασφάλειας, είναι σίγουρο ότι θα επιδείξουν προθυμία και εργατικότητα και θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για το καλό των δημοτών, που εντέλει πληρώνουν και το κόστος.
Με τις νέες σύγχρονες επιχειρήσεις ως εργαλεία και με ικανοποιημένους εργαζόμενους, η Δημοτική Αρχή έχει ως μοναδικό στόχο να υλοποιήσει το μέγιστο δυνατό απ’ όσα έχει δεσμευτεί απέναντι στους συνδημότες της

Δεν υπάρχουν σχόλια: