Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ;

Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για άλλη μια φορά την εφημερίδα "Ενεργός Πολίτης" αφού η θεματολογία είναι ίδια και απαράλλακτη(Τσούμπα,301ΕΒ κ.α) ενώ κάπου-κάπου τα χώνει και στη δήμαρχο έτσι για το ξεκάρφωμα.
Φυσικά όπως πάντα εγκαλεί την αντιπολίτευση για αφωνία όταν τουλάχιστον τρεις δημοτικές παρατάξεις ασκούν δημόσια σκληρή κριτική κατά της δημοτικής αρχής.
Το μοναδικό ενδιαφέρον σημείο στην εφημερίδα είναι η μήνυση που κατέθεσε ο υπερήλικα εκδότης εναντίον του υπάλληλου του δήμου που πέταξε τις εφημερίδες του "Ενεργού Πολίτη" και ειδικά το κομμάτι που γράφει "Ακόμη και ο μη αποκαλυπτόμενος συνεργός του κατηγορούμενου, σε μας είναι πολύ γνωστός, όπως και σε πολλούς συμπολίτες μας που τον ονοματίζουν» και συνεχίζει "Όσο για την προστασία που του παρέχουν ,έχουν σοβαρούς λόγους να το κάνουν αλλά δεν θα το πετύχουν τελικά".
Απαντήστε μας λοιπόν κ. Μπολώτα ποιον εννοείτε για συνεργάτη του κατηγορούμενου ,γιατί το μυαλό μας ξέρετε σε ποιον πάει και επιτέλους αφήστε τα υπονοούμενα και μιλήστε με ονόματα διότι έχετε καταντήσει πολύ προβλέψιμος.

Εκτός αν συνεχίζετε να παίζετε το διπλό παιχνίδι ώστε να έχετε τα ωφέλη που επιθυμείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: