Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ...

Τι κακό κι αυτό να δικαιώνονται τα "κακά" blogs ενώ κάποια άλλα να γίνονται ρόμπα.
Άλλη μία δικαίωση για το καυτό θέμα του ΒΟΥΚΙΝΟΥ για τον
http://paratiritisagionanargyron.blogspot.com/ που πολύ εύστοχα είπε αλήθειες και πόνεσαν την ανεκδιήγητη δημοτική αρχή και που αποκάλυψε ποια είναι τα νέα αφεντικά της πλατείας.
Το κείμενο που ακολουθεί είναι από το
http://stousagiousanargyrous.blogspot.com/ όπου λέει με καυστικό τρόπο πόσο ψεύτες είναι οι σημερινοί παραγοντίσκοι που κάθονται στις καρέκλες του δήμου.
"Τελικά, η χειρότερη κατάρα για το δήμο μας είναι αυτοί οι συκοφάντες κουκουλοφόροι bloggers που, αντί να καταπίνουν αμάσητα όσα διαδίδουν οι δημόσιες σχέσεις του δημαρχείου, έχουν το θράσος να σκαλίζουν λίγο πιο βαθιά, λίγο πιο μέσα απ' όσο πρέπει.
Επίσης, τυχαίνει να βρίσκονται (ή να ξημεροβραδιάζονται) εκεί που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται.
Σήμερα λοιπόν, 17.12.2009 (του Αγίου Αθανασίου βοήθειά μας) έφτασαν τα πρώτα έπιπλα για το μαυσωλείο Nikos & Takis της κεντρικής πλατείας.
Κοιτάζοντας την φωτογραφία πιο προσεκτικά αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δίκιο είχαν ο "σοσιαλιστής" δήμαρχος και ο "νεκροταφειάρχης" σύμβουλός του, όταν κατακεραύνωναν τις δημοτικές παρατάξεις ότι κρύβονται πίσω από επιχειρηματίες της περιοχής μας που θεωρούν εαυτούς απειλούμενους από τη λειτουργία του εκτρώματος (λέγε με μπαρ, καφετέρια, πιτσαρία, σαντουιτσάδικο κλπ κλπ).
Αντιλαμβάνεται επίσης πόσο άδικο είχαν οι αγύρτες των δημοτικών παρατάξεων που ισχυρίζονταν πως ο "αφανής" ιδιώτης-ενοικιαστής είναι άλλος απ' αυτόν που παρουσιάζεται.
Η απορία όμως παραμένει : τι είναι αυτό το Crash;

Δεν υπάρχουν σχόλια: