Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ - Δήμαρχε θα πεις επιτέλους την αλήθεια;

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/

Τι έκανε νιάου - νιάου στα κεραμίδια του oikoy, από τις 25 Μαΐου 2009;
Και έλεγε ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ στις 25 Μαΐου 2009, πολύ πριν την δημοπράτηση για την εκμίσθωση του "Βούκινου" :
"...Το εσπευσμένο της διαδικασίας δίνει τροφή για να οργιάσουν οι φήμες που ήδη κυκλοφορούν, δηλαδή ότι η δημοτική αρχή ήδη έχει προβεί σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με επιχειρηματίες και οι οποίες φέρουν ως επικρατέστερους για να το αναλάβουν τους ιδιοκτήτες της Crash (club επί της Δημοκρατίας, μετά το αστυνομικό τμήμα)."
.
Και ρωτάγαμε εμείς, στις 30 Μαΐου 2009 :
" Το CRASH CLUB, στο οποίο μας προσκαλεί η νεολαία ΠΑΣΟΚ ... για το πάρτυ νίκης που διοργανώνει στις 5 Ιουνίου, είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρει ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ότι, οργιάζουν οι φήμες για τους ιδιοκτήτες του που τους φέρουν ως επικρατέστερους επιχειρηματίες στην δημοπρασία του δημοτικού αναψυκτηρίου της κεντρικής μας πλατείας, η οποία ακόμα δεν έχει διενεργηθεί;
.
Ήταν η ανάρτησή μας με τίτλο
Μύρισε από τώρα; (κλικ στον τίτλο)..
.
.Τα αγαθά στις κούτες αφορούν τον μισθωτή και μ' αυτά θα εξοπλίσει το ανακαινισμένο και ανακατασκευασμένο πρώην δημοτικό αναψυκτήριο "Βούκινο". Τελικά τα... αγαθά κόποις κτώνται..
Τι λέτε εσείς Nikos - Takis;...ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΕ.
ν΄αγιάσει ο φωτογραφικός σας φακός.

ΣΧΟΛΙΟ: Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά το κουβάρι της διαπλοκής μεταξύ δημοτικής αρχής και του νεόκοπου επιχειρηματία της πλατείας.Καλούμε τον δήμαρχο να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στους δημότες που φορολογούνται άγρια από την δημοτική αρχή.
Επίσης είναι κρίμα να εκμεταλεύονται οι ροζ και λαχανί πασόκοι τον αγώνα της νεολαίας του Κινήματος για να κάνουν τις δουλίτσες τους οι χρυσοκάνθαροι σύμβουλοι της πλειοψηφίας με τις ευλογίες του γνωστού πλέον επικοινωνιολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: