Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΣΚΟΡΠΑ ΑΣΚΟΠΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!

Φαίνεται ότι ο "προοδευτικός" δήμαρχος μας δεν πτοείται από το κράξιμο που του ρίχνουν σχεδόν όλα τα blogs και συνεχίζει να σκορπά άσκοπα δημοτικό χρήμα μόνο και μόνο για την προβολή του.
Φυσικά η δημοτική αρχή προσπαθεί να ξεγελάσει τους δημότες με δράσεις και έργα άλλων που υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια ενώ οφείλει να δώσει μία απάντηση που βρίσκει τα λεφτά και τα σπαταλά σε φιέστες και γιορτούλες όταν από την άλλη βάζει υψηλά δημοτικά τέλη και παίρνει δάνεια για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.
Ήδη είναι ενημερωμένοι για τα καμώματα της δημοτικής αρχής τόσο το πρωθυπουργικό γραφείο ,υπουργοί αλλά και το ΠΑΣΟΚ οι οποίοι μπορεί να διατυμπανίζουν ότι η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση όμως ο εκλεκτός τους δήμαρχος, Νίκος Σαράντης με την αντιλαϊκή και απαράδεκτη πολιτική που εφαρμόζει έχει οδηγήσει το δήμο στο δρόμο της υποβάθμισης.
Οι απαντήσεις που πήραμε από τους κυβερνητικούς παράγοντες μας ικανοποιεί γιατί έχουν καταλάβει το μέγεθος της ανικανότητας μιας διοίκησης που κακώς στήριξαν και τους εκθέτει συνεχώς σε πολλούς ψηφοφόρους της
Γνωρίζουν πλέον και οι βουλευτές όλων των κομμάτων ποιους εξυπηρετεί με τις αποφάσεις της η διοίκηση Σαράντη.
Γνωρίζουν όλοι τους πλέον ότι εξυπηρετούνται συγκεκριμένοι τοπικοί και μη παράγοντες από την δημοτική αρχή.
Επίσης οι φιέστες που διοργανώνει η σημερινή διοίκηση του δήμου Αγίων Αναργύρων μόνο οργή προκαλεί σε εκείνους τους αληθινούς αγωνιστές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης οι οποίοι πάλεψαν για μία καλύτερη πόλη.
Οι υποκριτική στάση των αξιωματούχων του κ.Σαράντη μπορεί να συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμα διότι οι αμοιβές είναι καλές και ωραίες όμως οι δημότες των Αγίων Αναργύρων έχουν καταλάβει ότι τους κοροϊδεύουν οι άνθρωποι που είναι ανίκανοι και άσχετοι και χάριν της κομματικής τους υποταγής έχουν μάθει να επιβιώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: