Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μέσα στα 15 Πρότυπα Σχολεία όλης της χώρας το Πειραματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αγίων Αναργύρων

Το Πειραματικό Γυμνάσιο και το Πειραματικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων περιλαμβάνονται στον νέο κατάλογο των 15 Γυμνασίων και 15 Λυκείων που χαρακτηρίζονται επισήμως πλέον ως Πρότυπα και θα λειτουργούν με τις αντίστοιχες προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας.
Η ανακοίνωση αυτή του Υπουργείου αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση και αναγνώριση του έργου που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί στο Πειραματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγίων Αναργύρων πολλά χρόνια τώρα και αντανακλάται ως τιμητική διάκριση στο σύνολο της εκπαίδευσης στην πόλη μας.
Η συνέχιση και αναβάθμιση της Πρότυπης  λειτουργίας του Πειραματικού Γυμνασίου- Λυκείου Αγίων Αναργύρων εξυπηρετεί τόσο τους μαθητές που ήδη φοιτούν εκεί και θα συνεχίσουν αδιατάρακτα την πορεία τους, όσο και τους μελλοντικούς μαθητές από την πόλη μας.
Το να συμπεριληφθεί το Πειραματικό Γυμνάσιο-Λύκειο της πόλης στον νέο κατάλογο των Προτύπων Σχολείων, με όλα τα οφέλη αυτής της αναγνώρισης, ζητούσε από τον μήνα Μάρτιο με επιστολή του στην Υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης.

1 σχόλιο:

User 6406406 είπε...

Συγχαρητήρια!

Καλή επιτυχία!

Γκίρτσου Γεώργιος,
http://www.ggirtsou.gr