Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Ο φίλος και συνδημότης μας Σταμάτης Ν. μας έστειλε ένα τεράστιο mail και μας δίνει την δικιά του άποψη για αυτά που συνέβηκαν στον ANTENNA σχετικά με την διαμαρτυρία για το ΙΚΑ της Ανάκασας.
¨Δημοσιεύουμε ένα μικρό απόσπασμα.
"Την δικιά του φιέστα έστησε την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος σχετικά με την ενίσχυση γιατρών στο ΙΚΑ της Ανάκασας.
Όλοι είδαμε ότι όταν θέλει η δημοτική αρχή να διεκδικήσει ένα θέμα τότε και τα τηλεοπτικά μέσα καλεί αλλά και κόσμος μαζεύεται για να ακουστεί το αίτημα καλύτερα.
Μόνο που σε αυτή την περίπτωση ο σκοπός δεν ήταν η ενίσχυση του ΙΚΑ αλλά η αήθης επίθεση στον γιατρό Σταύρο Νικητόπουλο ο οποίος μπορεί να τον κατηγορήσεις για πολλά αλλά όχι για το λειτούργημα που ασκεί αφού έχει βοηθήσει πολλούς δημότες με τις ιατρικές του γνώσεις αλλά και την προσωπική προσπάθεια που κάνει καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία του ΙΚΑ Ανάκασας.
Το περίεργο στην όλη ιστορία ήταν οι "στημένες" επιθέσεις που δέχτηκε από δήθεν "αγανακτισμένους" δημότες με αποκορύφωμα την μητέρα του δημοτικού σύμβουλου του Νίκου Σαράντη, κο Μ.Πούλιου οπότε όλοι κατάλαβαν ότι σκοπός δεν ήταν η ενίσχυση του ιατρείου αλλά οι προβοκατόρικες επιθέσεις από ανθρώπους της διοίκησης του δήμου.
"Αν αληθεύουν όλα τα παραπάνω τότε ο δήμαρχος πρέπει να ξηλώσει άμεσα τον Μ.Πούλιο αλλιώς θα μιλάμε ότι κάποιοι εκτελούσαν διατεταγμένη αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: