Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Αχάριστος... τελικά είναι ο δήμαρχος σε ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει σημαντικά στην ανάδειξή του έργου (;) που έχει παράγει στον δήμο.
Η εφημερίδα "Ενεργός Πολίτης" έχει σαν βασικό αίτημα εδώ και μήνες την απομάκρυνση του 301 Στρατιωτικού Εργοστασίου Βάσης και απαιτούσε να γίνει διακομματική σύσκεψη βουλευτών της περιοχής.
Τελικά η συνάντηση των βουλευτών στο δημαρχείο έγινε ( δεν παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ) με πρωτοβουλία του υπερήλικα εκδότη της εφημερίδας και αποφασίστηκε να γίνει ερώτηση των τεσσάρων βουλευτών προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την απομάκρυνση του 301 ΕΒ.
Μάλιστα η εφημερίδα δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες της συνάντησης με τον υπερήλικα εκδότη να είναι παρόν στη συνάντηση και να χαμογελάει σαν μικρό παιδί.
Ελα όμως που ο δήμαρχος είχε άλλη άποψη και στο δελτίο τύπου που μοίρασε στις τοπικές εφημερίδες αλλά και στο επίσημο site του δήμου, δεν αναφέρει πουθενά ποιος ήταν ο εμπνευστής της συνάντησης (δηλαδή ο κ. Μπολώτας) ενώ και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται και μαρτυρούν την παρουσία του υπερήλικα εκδότη δεν υπάρχει πουθενά ,δηλαδή τον εξαφάνισαν!!!
Φαίνεται πως οι αποκαλύψεις του
www.dimotis-agan.blogspot.com έχουν θορυβήσει τον κ. Σαράντη και αποφάσισε πως πρέπει να ξεκόψει τις παρέες με εκδότες που σχετίζονται με συμφέροντα εργολάβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: