Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΜΑΚΡΥΝΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Στο προεκλογικό του πρόγραμμα ο κ. Σαράντης έθετε ως στόχο να γίνει ενημερωτική εκστρατεία προσέλκυσης καταναλωτών στην τοπική αγορά μέσω ραδιοφώνου και διαφημιστικών πινακίδων.

Καλά όσο ακούσατε ή είδατε διαφήμισης της τοπικής αγοράς άλλο τόσο και το έπραξε για αυτό άλλωστε βουλιάζουν οικονομικά και αγοραστικά τα εμπορικά καταστήματα πόλης μας..

Σε άλλο σημείο του προγράμματος αναφέρει ότι θα εκδώσει δημοτική εκπτωτική κάρτα (που είναι; ) ενώ αλλού αναφέρει ότι θα υπάρχουν μηχανικοί, φοροτεχνικοί και δικηγόροι να παρέχουν δωρεάν συμβουλές στους επαγγελματοβιοτέχνες (αόρατοι θα είναι;).
Είναι δηλαδή τέτοιο το μέγεθος της κοροϊδίας από την διοίκηση του δήμου στο κλάδο των επαγγελματοβιοτεχνών που έπρεπε οιμαγαζάτορες να τους είχαν πάρει με τις ντομάτες.

Κανένα σοβαρό μέτρο δεν πήρε η δημοτική αρχή για να δώσει τι απαραίτητες οικονομικές ανάσες στην τοπική αγορά αλλά αντιθέτως με την καθυστέρηση των έργων ολοκλήρωσης του προαστιακού η αγορά της πόλης θα βουλιάζει διαρκώς.
Όμως δυστυχώς για τους εμπόρους έχουν ένα Πρόεδρο που χαϊδεύει την διοίκηση του δήμου και ιδιαίτερα τον δήμαρχο οπότε οι ελπίδες για να ανακάμψει η τοπική αγορά αποτελεί μακρινό όνειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: