Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΕΚΔΟΤΗ

ΑΠΟ ΤΟ http://dimotis-agan.blogspot.com/

Στις 4 Νοεμβρίου 2008 ημέρα Τρίτη το blog «βρέθηκε» στους Δικαστικούς χώρους της Ευελπίδων.
Στο κτίριο 8 θα γινόταν η δίκη των μελών του Διοικητικού Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης του Νεκροταφείου του Δήμου μας, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.
Η δίκη έγινε και η Έδρα έκρινε και αποφάσισε την απαλλαγή από τις κατηγορίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ομοίως σε προηγούμενες δίκες που αφορούσαν τις άλλες δύο επιχειρήσεις του Δήμου μας απηλλάγησαν και εκεί όλοι οι κατηγορούμενοι.
-Στο κτίριο 8 που βρισκόμαστε και στο διάστημα και μέχρι να βγει η απόφαση του Δικαστηρίου, διακρίναμε μια γνώριμη φιγούρα να διαβαίνει το κατώφλι της διπλανής δικαστικής αίθουσας (Νο 1) …ήταν ο εκδότης-ψεύτης//απατεώνας και πρόεδρος και ιδρυτής του συνδέσμου φάντασμα.
-Και λέμε φάντασμα γιατί απ΄ όσα γνωρίζουμε, ο σύνδεσμος αυτός δεν υφίσταται ως νομική μορφή …ο Δήμαρχός μας να το ξέρει αυτό άραγε ;
Έχει αναζητήσει ποτέ να μάθει ο Δήμαρχός μας αν, ο «συνεργάτης του» που υπογράφει και πρωτόκολλα συνεργασίας Δικτύου συλλόγων και Αστικών Μη Κερδοσκοπικών εταιρειών για την Οικοπροστασία της Αττικής«Πράσινη Πόλη» «λεπτομέρειες δείτε στο 13 Δεκεμβρίου 2007 ...Θα μας απασχολήσει » είναι υπαρκτό νομικό πρόσωπο;-
Ακολουθήσαμε λοιπόν τον ψεύτη//απατεώνα στην δικαστική αίθουσα. Η αίθουσα, πλην της Έδρας ήταν σχεδόν άδεια, υπήρχαν μόνο αυτός και στο εδώλιο του κατηγορουμένου δύο κυρίες ευπρεπέστατες η μία ηλικιωμένη και η άλλη μεσόκοπη.
Παρατηρώντας δε την διαδικασία, βλέπαμε όλη την ώρα στις δύο κυρίες τα μάτια τους να είναι βουρκωμένα
.
-Ο Αριστομένης Μπολώτας
είχε υποβάλλει μηνύσεις στις δύο κυρίες, τις κατηγορούσε ότι έχτισαν προσφάτως αυθαίρετα τα σπίτια τους ...τα οποία μάλιστα παρακωλύουν τις συγκοινωνίες, όπως ακούσαμε να ισχυρίζεται.Που όλα αυτά; κρατηθείτε ...στη συνοικία Μυκονιάτικα, στο «περιφερειακό δρόμο» πίσω από το στρατόπεδο 301 Ε.Β. …στον συντομότερο δρόμο προς τις πενταώροφες πολυκατοικίες!!! (δείτε στο " ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ «ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» " &"Ένας «Ενεργός Πολίτης» …στο δρόμο για τις πενταώρο... ")
Και τι δεν ακούσαμε από τον εκδότη-ψεύτη//απατεώνα, ότι είναι μια ομάδα ενεργών πολιτών;;; που προσπαθούν να καταφέρουν ώστε να κατεδαφιστούν τα σπίτια των δύο «κατηγορουμένων» γιατί …παρακωλύουν τις συγκοινωνίες;;; σε έναν περιφερειακό δρόμο στη συνοικία Μυκονιάτικα, πίσω απο ενα στρατόπεδο.
Αναρωτήθηκε μάλιστα ενώπιον της προέδρου ...πώς είναι δυνατόν να κτίστηκαν δίπλα πενταώροφες πολυκατοικίες νομιμότατες και οι πολεοδόμοι που έκαναν τους ελέγχους έπρεπε να κάνουν το γύρο;;; για να πάνε σ αυτές διότι ...τους εμπόδιζαν αυτά τα δύο σπιτάκια;;; (κάτι μας θυμίζει αυτό ...για δείτε στο "Ένας «Ενεργός Πολίτης» …στο δρόμο για τις πενταώρο... ")

Η Πρόεδρος αφού τον άκουσε ρώτησε τις δυο κυρίες τι έχουν να πουν για όλα αυτά, η πρώτη κυρία είχε στοιχεία ότι το σπίτι της υπήρχε από το 1954 και η άλλη κυρία είχε προσκόμισε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το σπίτι της υπήρχε από το 1961 καθώς επίσης είχε προσκομίσει και επέδειξε φωτογραφίες. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις φωτογραφίες μας προέκυψε ότι, ο "περιφερειακός δρόμος με την συγκοινωνία" που επικαλέστηκε ο έντιμος συμπολίτης μας κ. Αριστομένης Μπoλώτα είχε ...βλάστηση, συρματοπλέγματα, σκοπιές, κανόνια και ό,τι άλλο μπορεί να έχει ένα στρατόπεδο δηλαδή.

Η Πρόεδρος, από τα αδιάψευστα στοιχεία των δύο «κατηγορουμένων» και αφού διαπίστωσε ότι ο «περιφερειακός με τις συγκοινωνίες» ήταν φάντασμα κατάλαβε τις ψευδείς κατηγορίες του εντιμότατου κ. Μπολώτα, απήλλαξε από τις κατηγορίες παύοντας την ποινική δίωξη στις δύο κυρίες, και τις οποίες αδίκως έσυρε μέχρι εκεί ο ψεύτης//απατεώνας. -

Ο αδίστακτος ψεύτης, χρεώνεται πλέον στο ενεργητικό του και με ψευδείς καταμηνύσεις.
Τι να το κάνεις όμως αν ένας ψεύτης//απατεώνας χρεωθεί με μια η και δυο ατιμίες του παραπάνω. Αυτός άκουσε την απόφαση, πήρε παραμάσχαλα την τσάντα του, προφανώς εκεί μέσα κουβαλάει και τις φωτογραφίες του "τοίχου που πέφτει και ξανασηκώνεται" (δες στο
Το δημοσίευμα που ..."ζήταγε" την διάψευσή του. ) και πήγε να συνεχίσει την μέρα του με άλλες "αγαθοεργίες", σαν να μην έτρεχε τίποτα.

Για τις δύο γυναίκες, η μεν ηλικιωμένη με τον υπερήλικα σύζυγός της, με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας και οι δύο τους, με καθημερινή πανάκριβη φαρμακευτική αγωγή και που ζουν με μια σύνταξη, η δε μεσόκοπη κυρία με πρόσφατη εγχείριση για σοβαρό θέμα υγείας και άνεργη την περίοδο αυτή, έμειναν να πληρώνουν τους δικηγόρους και να έχουν εξοντωθεί ψυχικά, ηθικά, σωματικά, οικονομικά απο έναν ψεύτη//απατεώνα που οδεύει έτσι απλά στον συντομότερο δρόμο για τι πενταώροφες.

Εμείς κουβεντιάσαμε με τις δύο κυρίες . Μας είπαν για την ταλαιπωρία τους απο την μανιακή συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου, που τις καταδιώκει εδώ και 3 χρόνια με συνεχή ψεύδη απευθυνόμενος τόσο στην Δημόσια Διοίκηση όσο και στη Δικαιοσύνη, αλλά και μας έδωσαν συγκλονιστικά ντοκουμέντα, έγγραφα της Δημοτικής Αρχής και ειδικά του Δημάρχου κ. Σαράντη, αποκαλυπτικά σχετικά με το ρόλο του ως Δημοτική Αρχή στην υπόθεση αυτή.

Ετοιμαστείτε για συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για το αίσχος που θα δείτε να αποκαλύπτεται σε βάρος των συμπολιτών μας, και θα κρίνεται εσείς τι είδους συνεργασία έχουν εκδότης-ψεύτης//απατεώνας και Δημοτικός μας Άρχοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: