Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Ο ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ,Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"

Ο ηπειρώτης Λάκης Χαλκιάς, ο Κρητικός Βασίλης Σκουλάς και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος - γνωστός για τη συνεπή πορεία του στο καλό λαϊκό τραγούδι -, ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις σε ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο ποτάμι» (Λ.Κατσώνη 189-Αγ. Ανάργυροι).
Στόχος τους να δημιουργήσουν μουσικές γέφυρες από το χθες στο σήμερα του ελληνικού τραγουδιού, που έχει τη δύναμη να καταργεί το χρόνο, τη φθορά και την αλλοτρίωση.

Το πρόγραμμα πατά γερά στις παραδοσιακές μας ρίζες με οδηγούς καλλιτέχνες με αυτογνωσία, ωριμότητα και βιώματα δεκαετιών και συναντά το λαϊκό τραγούδι, μέσα από συνθέσεις που έγιναν διαχρονικές επιτυχίες.

Από τις κορυφαίες στιγμές, η συνάντηση των τριών με επιλεγμένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών ως φόρο τιμής στην πορεία και την προσφορά τους.

Ο Λάκης Χαλκιάς, ο Βασίλης Σκουλάς και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μας προσκαλούν από τις 21 Νοεμβρίου σε βραδιές που ζωντανεύουν ερμηνευτικά το στίχο και μέσα από ποιοτικές επιλογές αποδεικνύουν την συνέχεια του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλεφώνα:210 2610444 & 210 2610438

ΔΕΥ-ΠEM 12.00-23.00

ΠΑΡ-ΣΑΒ 12.00 και μέχρι το τέλος της παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: