Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΒΕΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΟ

Άγριο κάρφωμα στη δήμαρχο ρίχνει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Μ.Πούλιος στο βασικό του άρθρο στην εφημερίδα ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ στην οποία είναι και εκδότης.
Εγκαλεί την δημοτική αρχή έμμεσα για τις παραλείψεις που υπάρχουν στο μνημόνιο με κυριότερες την αντίθεση του στην λειτουργία τραμ,στην ανάπλαση του πρασίνου, στην εκμετάλλευση του γκαράζ, στο θέμα της 5ης γραμμής, στα 54 στρέμματα του ΟΣΕ και στους ελεύθερους χώρους.
Το σημείο όμως που καρφώνει άγρια τον δήμαρχο ο Μ.Πούλιος είναι όταν τον καλεί να μπει μπροστάρης στους αγώνες με διαφορετικά αιτήματα αυτή τη φορά αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την χρόνια αδράνεια του Ν.Σαράντη σε τέτοιου είδους ζητήματα.
Και το κάρφωμα του δημοτικού συμβούλου προς τον δήμαρχο συνεχίζεται με δημοσιεύμα της εφημερίδας για το 301 ΕΒ όπου αναφέρει πως η μέχρι τώρα στάση της διοίκησης είναι ανεπαρκής όταν μένει στο επίπεδο των επισκέψεων στα υπουργικά γραφεία και υποδεικνύει στο Ν.Σαράντη να ακολουθήσει τον δρόμο της αγωνιστικής κινητοποίησης όπως έπραξε στο παρελθόν ο Σ.Αποστόλου.
Κάτι τέτοιο φυσικά είναι αδύνατο να ακολουθήσει ο σημερινός δήμαρχος(έκανε μέχρι και απεργία πείνας ο αείμνηστος Σ.Αποστόλου) που αρέσκεται να ευχαριστεί τους γαλάζιους υπουργούς, να κάνει τον διαδρομιστή και τον ταχυδρόμο και κυρίως επαναλαμβάνει την καραμέλα ότι δεν του δίνουν λεφτά.

Φυσικά στην μέχρι τώρα πορεία του δεν τόλμησε ποτέ να συγκρουστεί με την κεντρική εξουσία προς όφελος του δήμου.

Ευχόμαστε στο μέλλον να μας διαψεύσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: