Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ


Πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμος πληρώνει για δημοσιογράφο γύρω στις 15 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο(κάποιοι άλλοι λένε ότι το ποσό είναι στις 30 χιλ.ευρώ) .
Δηλαδή η απλή συγγραφή των δελτίων τύπου που βγάζει η δημοτική αρχή στοιχίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ σε βάρος των δημοτών.
Ποσό που εμείς το βρίσκουμε υπερβολικό.
Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος από ότι μάθαμε είναι αρκετά χρόνια επαγγελματίας και δουλεύει στο κρατικό ραδιόφωνο
Στο ίδιο μέσο εργάζεται και ο αδελφός του δημάρχου (Τάκης Σαράντης) ο οποίος έχει συνεχή και έντονη παρουσία κάθε μέρα στο δημαρχείο και φυσικά έχει αναλάβει ανεπίσημα και την επικοινωνιακή πολιτική του δημάρχου.
Εκείνο που ενοχλεί και δημιουργεί αδικίες δεν είναι φυσικά η παρουσία του αδελφού του δημάρχου άλλα ότι στο δήμο μας υπάρχουν άνεργοι δημοσιογράφοι ή ακόμα και επαγγελματίες και οι οποίοι με πολύ λιγότερα χρήματα ή και αφιλοκερδώς θα μπορούσαν να είχαν αναλάβει την συγκεκριμένη δουλειά.
Ρωτάμε:
Γιατί λοιπόν να προτιμηθεί δημοσιογράφος εκτός δήμου μήπως η παρεμβατική παρουσία του αδελφού του δημάρχου, τελικά τον εκθέτει;
Μήπως τα παράπονα που ακούγονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα εξαιτίας αυτής της παρουσίας φουντώσουν και τότε ίσως γίνουμε μάρτυρες σοβαρών αποκαλύψεων;

Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: