Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ"

Εκ μέρους όλων των υποψηφίων της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που στήριξαν την προσπάθειά μας, και ιδιαίτερα εκείνους που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται με την ψήφο τους.
Μια προσπάθεια που είχε σαν κύρια χαρακτηριστικά το ήθος, την εντιμότητα και την πολιτική αντιπαράθεση από μέρους μας, με την εκ διαμέτρου αντίθετη πολιτική της Διοίκησης Σαράντη, η οποία χρειάστηκε τη στήριξη δεξιών ψήφων για να κερδίσει από τον Α’ γύρο τις εκλογές.
Η στήριξη των συμπολιτών μας, που έγινε κάτω από τα εκβιαστικά κυβερνητικά διλήμματα, μας επιφορτίζει με μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντι στους συμπολίτες μας και στη νέα μας πόλη.
Μαζί με τους εκλεγμένους συνεργάτες μου θα δώσουμε τη μάχη από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα τα στελέχη της παράταξης θα πλαισιώσουν τις επιτροπές και τα όργανα του Δήμου.
Να είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουμε αταλάντευτοι στις θέσεις και τις απόψεις μας.
Σε συνεργασία με τους εκλεκτούς συναδέλφους της Λαϊκής Συσπείρωσης και της Αλληλεγγύης, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τη Διοίκηση, να προτείνουμε λύσεις για τα προβλήματα του νέου Δήμου μας και να σας ενημερώνουμε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη.
Στόχος μας είναι ο γόνιμος διάλογος και η εξεύρεση λύσεων για την πόλη μας.
Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ με την παρουσία της, θα δώσει άλλη διάσταση στα δημοτικά μας δρώμενα, με κεντρικό άξονα το ήθος, τη συνέπεια και την πολιτική αντιπαράθεση.
Εύχομαι η νέα μας πόλη να βρει δρόμους πραγματικής ανάπτυξης με μεγάλο κερδισμένο το ανθρώπινο δυναμικό της.

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ,
Χριστόφορος Δανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: