Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Από το www.periferiako.gr
Δύσκολο έργο είχε ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας στους Αγίους Αναργύρους, καθώς η τοπική ομάδα προέβαλε σθεναρή αντίσταση και ηττήθηκε με 1-0.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες, χωρίς να κάνουν κάποια ουσιαστική φάση.Στο 22' ο ΠΑΟΚ απειλώντας για πρώτη φορά την εστία του Τσουκαλά σημείωσε το 0-1 χάρις σε γκολ του Καζαντζή ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά.
Στο 38' ο Τσόγκας βρέθηκε απέναντι από τον Τσουκαλά, έκανε ένα πολύ καλό σουτ όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε. Στο 65' ο Νικολόπουλος δέχτηκε λανθασμένα δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και η ομάδα της Γλυφάδας έμεινε με 10 παίκτες.
Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων πίεσε για το γκολ και έκανε αρκετές ευκαιρίες στο β' ημίχρονο, όμως καμία δεν καρποφόρησε. Λίγα λεπτά πριν σφυρίξει για τελευταία φορά ο Ιωαννίδης (ΣΔ Αργολίδας), ο Γούλας επιχείρησε ένα σουτ όμως ο Τσουκαλάς ήταν για άλλη μια φορά εκεί.
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τσουκαλάς, Δριστέλας, Μαρκάκης, Μυστρίδης (60' Μαντζουράνης), Λούτσος, Κουνάδης (71' Βυζανιάρης), Σφακιανάκης, Ζούπας, Πρέκας, Κούλης, Γουλοδήμος (60' Δημητρακόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: