Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Την παράσταση συνεχίζουν να κλέβουν οι Αγιοι Ανάργυροι, που αποδεικνύονται άκρως ανταγωνιστικοί προς κάθε αντίπαλο και σε κάθε έδρα.
Η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε μέσα στη Νέα Ιωνία με 2-1 την τοπική ομάδα και αναρριχήθηκε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Μόλις στο 9' ο Κούλης κέρδισε πέναλτι από τον Μουκίδη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λούτσος για το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 78' με τον Φιλιππουπολίτη.

Από εκεί και πέρα, οι Αγιοι Ανάργυροι έβγαζαν φωτιές. Στο 81' ο Σφακιανάκης και στο 83' ο Πρέκας είχαν δοκάρια, για να ακολουθήσει το εκπληκτικό βολέ του Κούλη στο 85' που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαρακτινού για το 1-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 21' ο Τσουκαλάς απέκρουσε πέναλτι του Μπαλάσκα, ο οποίος στο 68' αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαμβουλάκης (ΣΔ Λέσβου).
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τσουκαλάς, Δημητρακόπουλος, Μαντζουράνης, Μυστρίδης, Λούτσος, Δριστέλας, Κουνάδης (79' Γουλοδήμος), Σφακιανάκης, Κίτσιος (55' Πρέκας), Κούλης, Μαρκάκης (70 Καμαριάρης).

ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση του 8ου Ομίλου της Δ' Εθνικής με 12 βαθμούς σε 8 αγώνες και την επόμενη αγωνιστική παίζουμε στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Από το www.periferiako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: