Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Λίγες μόνο μέρες έμειναν πριν από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και όλα τα επιτελεία των συνδυασμών βλέπουν με αισιοδοξία τα αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα η παράταξη του Σαράντη παρά τις μεγάλες γκάφες την ανεπάρκεια και την αποτυχία της σε κρίσιμα ζητήματα για το δήμο κατάφερε να ενώσει όλους τους αντάρτες του ΠΑΣΟΚ και να διαρρέει ότι τα ποσοστά της πλησιάζουν γύρω στο 45% και οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για νίκη από τον πρώτο γύρο.
Ο συνδυασμός του Χ.Δανάκου(ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ) ελπίζει ότι θα κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο των κεντροδεξιών και αντιμνημονιακών ψηφοφόρων που προέρχενται ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ και αν η διαφορά είναι μικρή ελπίζει στη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο γύρο.
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που στηρίζεται από το ΚΚΕ ίσως αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη των εκλογών αφού διεκδικεί ισότιμα θέση για τον δεύτερο γύρο ενώ μπορεί να κάνει και το θαύμα αν προκριθεί τη δεύτερη Κυριακή ώστε να κερδίσει και τον Σαράντη.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ που στηρίζεται από ευρύτερες δυνάμεις της αριστεράς θα παλέψει για ένα διψήφιο ποσοστό και την εκλογή όσων περισσότερων συμβούλων.
Η μεγάλη μάχη λοιπόν πλησιάζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: