Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:Πλήρωσαν την έλλειψη οργάνωσης

Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούμε, ασφαλώς, να γνωρίζουμε αν το αποτέλεσμα θα ήταν άλλο, όμως τη δεδομένη στιγμή έχουμε κάθε λόγο να ισχυριστούμε με ασφάλεια ότι ο χθεσινός αποκλεισμός ήταν σε μεγάλο βαθμό απόρροια της έλλειψης οργάνωσης.
Διότι αυτό που συνέβη στις τάξεις των Αγίων Αναργύρων πριν από την έναρξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τα Σούρμενα για το κύπελλο ΕΠΣΑ, που εν τέλει βρήκε θριαμβευτές τους γηπεδούχους, δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον σε επίπεδο ομάδων Δ' Εθνικής.
Η ομάδα των δυτικών προαστίων αναγκάστηκε να αγωνιστεί σε όλο το α' ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές επειδή ο μοναδικός 94άρης που διέθετε (ο Δήμος) δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω υπηκοότητας. Ετσι, οι Αγιοι Ανάργυροι ξεκίνησαν το ματς με παίκτη λιγότερο, μόλις στο 2' βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Μυστρίδη και εν τέλει γνώρισαν τον άδοξο αποκλεισμό. Η Ενωση καταδικάστηκε από την απροσεξία και αμάθεια των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να σημειωθεί ότι στο 65' αποβλήθηκε ο Λούτσος. Ο Γιώργος Αρχοντάκης χρησιμοποίησε τους Τσουκαλά, Δημητρακόπουλο (26' λ. τρ. Κίτσιος), Μαντζουράνη, Μυστρίδη, Λούτσο, Νικολάου, Κούλη, Ζούπα, Μαλτέζο, Καρατζά (60' Καμαριάρης), ενώ στο β' ημίχρονο πέρασε και τον Γουλοδήμο.
Από το www.periferiako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: