Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΙΘΑΚΗ"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Άμεση αντίδραση της Γ’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης), μετά την ενημέρωση από την «ΙΘΑΚΗ» και τον κ. Κωνσταντακόπουλο Γιώργο (το Δάσκαλο). Στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θερμά συγχαρητήρια.
Στην εκδήλωση-παρωδία στο κινηματοθέατρο «Μελίνα» παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καματερού Καμαρινόπουλος, ο γνωστός πολυθεσίτης.... Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Καματερού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Σαράντη, Αντώνης Καράλης, και ο πρόεδρος της Δ।Ε.Π. (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας) Δ. Καματερού, Σπαθαριώτης Μανώλης!!! Ο Σαράντης, ο Ελαιοτριβάρης, οι εκπαιδευτικοί του ψηφοδελτίου του, που οργάνωσαν μαζί με τον Καράλη, αυτή τη παράνομη φιέστα καθώς και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι (72 τον αριθμό) ετράπησαν σε άτακτο φυγή!!!
Τους έντιμους Διευθυντές, τους καθηγητές και δασκάλους των σχολικών μονάδων των Αγ. Αναργύρων και Καματερού, ενέπλεξαν σε παράνομες ενέργειες και διαπόμπευσαν στις τοπικές κοινωνίες. Πίστευαν ότι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν και οι Σχολικές Κοινότητες, όπως αναφέρει η πρόσκληση. Ψευδέστατο και παραπλανητικό.
Σε μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων των Αγ. Αναργύρων και Καματερού (10.000 περίπου) τους δόθηκαν προσκλήσεις του ιδιωτικού κέντρου «Dyslexia Centers-Pavlidis Method» με παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, για να τις δώσουν στις οικογένειές τους. Διαφημιστές των ανωτέρω ιδιωτικών κέντρων, δυστυχώς, οι εκπαιδευτικοί του Δημόσιου Σχολείου!!! .
ΝΤΡΟΠΗ – ΝΤΡΟΠΗ – ΝΤΡΟΠΗ
Θερμά συγχατήρητηρια στον Πρόεδρο της ΔΕΠ Αγ. Αναργύρων, κ. Δ. Καρακώστα, για τις άμεσες ενέργειές του προκειμένου να περισώσει την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Δημόσιων Λειτουργών. (Εκπαιδευτικούς του επιπέδου του δε βάζει ο Σαράντης στο ψηφοδέλτιο του) Η μεγάλη πλειοψηφία των εκπαιδευτικών εκτελεί πρωτίστως λειτούργημα και δευτερευόντως επάγγελμα, δεν έχουν σχέση με τους εμπόρους παιδείας.
Λαέ του Καματερού και των Αγ. Αναργύρων ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ τον Σαράντη και την παρέα του.
Μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και καθηγητές ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ αυτούς που σας διαπόμπευσαν, σας ξεγέλασαν.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΝΙΚΟ ΣΑΡΑΝΤΗ.
Ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται.
Μαχητικά για την «ΙΘΑΚΗ»,
Γιώργος Κωνσταντακόπουλος,
Καθηγητής-Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Καματερού (1982-2006),
Αναπληρωτής Διευθυντής Εσπερινού Γυμνασίου Αγ. Αναργύρων (2006 έως σήμερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: