Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ

Στις 7 Νοέμβρη Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού Δημήτρης Κατσαντώνης, στέλεχος του ΚΚΕ, υπάλληλος στα ΕΛΤΑ.

Εργαζόμενε, αυτοαπασχολούμενε, άνεργε, συνταξιούχε, νέε και νέα.
Στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη του 2010 να αποφασίσεις με βάση τα συμφέροντα σου. Την κρίση να πληρώσουν τα μονοπώλια και η πλουτοκρατία. Καταδίκασε τα αστικά κόμματα, τους υποψηφίους και τα δεκανίκια τους. Για το κόψιμο το 13ου και 14ου μισθού σε εργαζόμενους και συνταξιούχους, για τους μισθούς των 500 ευρώ στους νέους εργαζόμενους, για τις απολύσεις, τη μείωση των αποζημιώσεων των απολυμένων, για τα εξευτελιστικά επιδόματα ανεργίας, για τις συντάξεις που γίνονται επιδόματα μετά από 40 χρόνια δουλειάς, για την παιδεία, την υγεία, την πρόνοια, το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων.
Τα τοπικά και περιφερειακά όργανα κρατικής διοίκησης με τον Καλλικράτη παίζουν σοβαρό ρόλο στην επιβολή της αντεργατικής πολιτικής. Αποτελούν μηχανισμό του αστικού κράτους που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας για ακόμα περισσότερα κέρδη ενώ την ίδια ώρα φέρνει νέα δεινά και φτώχεια για το λαό.
Στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και στην Περιφέρεια Αττικής ψήφισε τα ψηφοδέλτια με τον κοινό τίτλο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που στηρίζει το ΚΚΕ.
Καταδίκασε το μαύρο μέτωπο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΕΕ - Κεφαλαίου και τα ψηφοδέλτια που στηρίζουν στον Α και Β γύρο. Απέρριψε τις δυνάμεις του ευρωμονόδρομου, το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και τους «ανεξάρτητους» όπως το Δανάκο και τον Κουρκουμέλη, αποτελούν αναχώματα για να εγκλωβιστεί η λαϊκή οργή και αγανάκτηση και να καταγραφεί ως έγκριση στην ίδια αντεργατική πολιτική, την οποία υπηρετούν παρά τις υποκριτικές κορώνες τους.
Οι στηριζόμενες από το ΠΑΣΟΚ δημοτικές αρχές του Σαράντη στους Αγίους Αναργύρους και του Καμαρινόπουλου στο Καματερό εφάρμοσαν κατά γράμμα τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αύξησαν δραστικά τα δημοτικά τέλη. Επέβαλαν τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και εφαρμόζοντας «κριτήρια» απέκλεισαν δεκάδες παιδιά εργαζομένων, Ελλήνων και μεταναστών, που κατοικούν στο δήμο. Συνέχισαν και διεύρυναν την πολιτική της εφαρμογής των ελαστικών σχέσεων εργασίας στο προσωπικό του Δήμου.
Την ίδια στιγμή :
Στους Αγίους Αναργύρους η διοίκηση Σαράντη παρέδωσε την κεντρική πλατεία στους επιχειρηματίες. Επεδίωξε την απομάκρυνση του 301 στρατιωτικού εργοστασίου, όχι για να παραδοθεί στο λαό αλλά για να ξεπουληθεί στους επιχειρηματικούς ομίλους. Mεθόδευσε την παραχώρηση του πάρκου «Α.Τρίτσης» όπως και των χώρων ιδιοκτησίας του ΟΣΕ σε ιδιώτες. Επίσης, έβαλε πλάτη στα σχέδια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ΝΔ για την μερική υπογειοποίηση του προαστιακού –κι όχι την πλήρη όπως ήταν το αίτημα των εργαζομένων της περιοχής-, υποβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την ήδη υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής για το λαό.
Στο Καματερό με τη διοίκηση Καμαρινόπουλου, νηπιαγωγεία συστεγάζονται με δημοτικά σε άθλιες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Την ίδια ώρα τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα, με την πρώτη έντονη βροχή βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, κατοικίες και υποδομές. Παραμένει το πρόβλημα του ανολοκλήρωτου για 25 ολόκληρα χρόνια σχεδίου πόλης, που διευκολύνει τους επιχειρηματίες να βάζουν στο χέρι ελεύθερους χώρους φιλέτα.
Στην ίδια γραμμή και οι παρατάξεις της ΝΔ συντάχθηκαν στα βασικά ζητήματα με τις δημοτικές αρχές. Λένε ψέματα ότι είναι κατά του μνημονίου επειδή η ΝΔ το καταψήφισε στη Βουλή. Τα περισσότερα μέτρα του Μνημονίου είχαν αποφασιστεί εδώ και πολλά χρόνια με την ψήφο της ΝΔ, γι΄αυτό δηλώνει ότι θα το στηρίξει . Οι εκλεγμένοι της θα το εφαρμόσουν όπως επίσης έχουν συμφωνήσει με την αντιδραστική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη. Έβαλαν πλάτη για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής στους δύο δήμους.
Οι δήθεν «ανεξάρτητοι» Δανάκος και Κουρκουμέλης είναι αναχώματα για την απορρόφηση της λαϊκής αγανάκτησης, που θα καταγραφούν στους υποστηρικτές της αντιλαϊκής επίθεσης που έχει ήδη έτοιμη στα συρτάρια της η πλουτοκρατία και τα κόμματα της ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ που θα στραφεί και πάλι απέναντι σε σένα.
Καμία εμπιστοσύνη στο συνδυασμό του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Π.Τερζόγλου και σε όλες τις εκδοχές του διασπασμένου ΣΥΡΙΖΑ που βάζουν πλάτη στον ευρωμονόδρομο, σπέρνουν αυταπάτες ότι μπορεί να υπάρξει ανθρώπινος καπιταλισμός, είναι αφερέγγυοι.
Ψηφίζουμε και σε περιφέρεια και σε δήμο Λαϊκή Συσπείρωση, το συνδυασμό που στηρίζει το ΚΚΕ

Κάνε την αγανάκτηση σου δύναμη !
Η αποχή είναι ντουφέκια στον αέρα, βολεύει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Η οργή και η αγανάκτηση για αυτούς που ψήφισες θα πιάσει τόπο όταν ψηφίσεις τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ.
Αναπροσαρμογή με μείωση των δημοτικών τελών των εργατικών λαϊκών στρωμάτων, των ανέργων, των μονογονεϊκών οικογενειών, και των μικρών καταστημάτων. Nα αυξηθούν τα τέλη στους μεγαλοεπιχειρηματίες.
Για να καταργηθούν όλα τα χαράτσια για να είναι δωρεάν η συμμετοχή λαού και νεολαίας σε όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.
Για να μπουν εμπόδια στα σχέδια των επιχειρηματικών ομίλων που εποφθαλμιούν δημόσιους κι ελεύθερους χώρους.
Ενάντια στην κρατική καταστολή του λαού, των καταδιωγμένων, των μεταναστών και προσφύγων.
Ψήφισε «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμο και περιφέρεια.
ΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς σε όλα μαζί του.
Στο νέο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, που είναι στη συντριπτική πλειοψηφία του τόπος κατοικίας εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, μικρών ΕΒΕ, συνταξιούχων, ανέργων, ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσετε τα κόμματα και τους συνδυασμούς της πλουτοκρατίας.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ
ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ -ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
Κάνε την αγανάκτηση σου δύναμη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: