Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στον απόηχο των δημοτικών εκλογών και με το αποτέλεσμα να είναι θριαμβευτικό για τη παράταξη του νυν δημάρχου Νίκου Σαράντη οι αναλύσεις και τα σχόλια νομίζουμε πως περιττεύουν.
Εκείνα που είχαμε επισημάνει τις προηγούμενες μέρες βγήκαν τα περισότερα αληθινά και ειδικά το γεγονός ότι δεν υπήρχε ένας "εσωτερικός" αντίπαλος όπως της προηγούμενη φορά (Ταμπακίδης και Νικητόπουλος) τα πράματα στις φετινές εκλογές θα έδειχναν σχετικά εύκολα για το Νίκο Σαράντη και τελικά έτσι ήταν.
'Όσο για τους υπόλοιπους υποψήφιους η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του Δ.Κατσαντώνη κατάφερε και έπιασε τον στόχο της που ήταν να εκλεγεί δεύτερη με ικανοποιητικά ποσοστά ενώ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Π.Τερζόγλου κατόρθωσε να εκλέξει δημοτικό σύμβουλο έστω και αν τα ποσοστά της δεν ήταν υψηλά.
Μεγάλος χαμένος είναι η δημοτική παράταξη του Χ.Δανάκου μιας τα σχέδια της απέτυχαν εντελώς αφού όχι μόνο δεν πήγε στο δεύτερο γύρο αλλά ήρθε τρίτη παρά το γεγονός ότι στηρίχτηκε από ένα μεγάλο μέρος "γαλάζιων" υποψηφίων ενώ σίγουρα της στοίχισε ο λίγος χρόνος που είχε στη διάθεσή της για να γίνει γνωστή ως παράταξη στους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων.
Με λίγα λόγια λοιπόν τα δύσκολα τώρα έρχονται για τους δημότες αφού μία ισχυρή διοίκηση όπως είναι η τωρινή θα μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητη την φορομπηχτική και αντιαναπτυξιακή πολιτική της όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια στο δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: