Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ...

Σημαντικές ανακατατάξεις στη δημοτικούς συμβούλους που εκλέγει η παράταξη του Νίκου Σαράντη έχουμε σύμφωνα με το έγκυρο http://www.paratiritisagionanargyron.blogspot.com
Συγκεκριμένα η μεγάλη έκπληξη είναι ότι μένει έξω ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Β.Σπανός και δεξί χέρι του δημάρχου ο οποίος είχε κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση για παραποίηση απόφασης του Δ.Σ.
Επίσης δεν εκλέγονται οι αποτυχημένες κυρίες που διοίκησαν το Πολιτιστικό, Χρονοπούλου και Γιαννάκη, οι ανύπαρκτοι αντιδήμαρχοι Ρούσσος, Παισόπουλος και Προβατόπουλος και «οικολόγος» Μ.Πούλιος.
Όμως η είδηση είναι ότι βούλιαξαν εκλογικά οι υποψήφιοι Γαλάνης, Γέρουλας, Καρτελιάς της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (που ανήκει στο Σ.Νικητόπουλο) με συνέπεια να μην εκλεγούν και να διαμαρτύρονται για άνιση μεταχείριση και προβολή και σπρώξιμο άλλων υποψηφίων όπως των Μαρίνη και Ελαιοτριβάρη.
Το ενδιαφέρον τώρα εντοπίζεται ποιοι θα αναλάβουν τις αντιδημαρχίες και τις υπόλοιπες θέσεις στη διοίκηση και φυσικά τι θα κάνουν όλοι εκείνοι που έμειναν απέξω και οι οποίοι χρεώνουν στο δήμαρχο την αποτυχία τους ενώ πολλοί από αυτούς κάνουν λόγο για παρασκηνιακά παιχνίδια.

1 σχόλιο:

Nargilis είπε...

πες μας και για το καματερο