Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Το χιόνι δεν τρόμαξε τους δημότες

Από το http://www.a-po-drasi.gr/

Παρά την κακοκαιρία, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση για να μην κλείσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Καματερό.
Ακολούθησε συμβολικό κλείσιμο της Λ. Φυλής στο ύψος της στάσης Μανάρα και εν μέσω χιονόπτωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι (δήμαρχος, επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι) δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν με παραστάσεις και κινητοποιήσεις μέχρι να ακυρωθεί η μεταφορά του υποκαταστήματος.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους δημότες που αφήνοντας τη ζεστασιά του καναπέ, κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Γνωρίζουμε ότι μόνο αν υπάρξει συνέχεια και περαιτέρω κινητοποίηση των πολιτών μπορεί να ακυρωθεί η απόφαση για μεταφορά του υποκαταστήματος.
ΘΕΤΙΚΕΣ EΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε από τον κ. Σαράντη ότι δόθηκε προσωρινή αναστολή μεταφοράς του ΙΚΑ Καματερού, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για το θέμα μεταξύ του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Αναργύρων-Καματερού και του αρμόδιου υπουργού.
Για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται. Ας επιμείνουμε λοιπόν στις πιέσεις που μπορούμε να ασκήσουμε όλοι και όλες ώστε στο τέλος να επιτύχουμε μια μικρή νίκη απέναντι στην ολοένα και μεγαλύτερη επιδείνωση των όρων ζωής μας.

Δημοτική κίνηση Αγ. Αναργύρων-Καματερού “αλληλεγγύη”

Δεν υπάρχουν σχόλια: